Taş atan kadın da sığınılan evdeymiş!

Taş atan kadın da sığınılan evdeymiş!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara Çubuk’daki şehit cenazesinde uğradığı linç girişimi sırasında sığındığı evde, makam aracını taşlayan kadının da olduğu öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesi sırasındaki linç girişimine ilişkin soruşturmada, cenaze törenine katılan CHP’liler de müşteki sıfatıyla ifade verdi.

Sözcü’den Asuman Aranca’nın haberine göre, ifade verenlerden biri olan Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı Deniz Demir yaşadıklarını şöyle anlattı:”Doğrudan genel başkana yönelik organize saldırıyorlardı. 70 yaşlarında bir şahıs bastonuyla Genel Başkanımıza vurmaya çalıştı. Genel Başkan bir evde koruma altına alındı. Eve girince etrafı kalabalık kuşattı. Ellerinde demir çubuk ve keser bulunan şahısların eve saldırdıklarını gördüm. Evde karı koca dışında sonradan makam aracını taşlayan kadın olduğunu duyduğum kişi de vardı. O kadın evde de provokatif konuşmalar yaptı.”

KILIÇDAROĞLU İLE TARTIŞMIŞ

Kılıçdaroğlu’nun asistanı Barış Bozkurt ise ifadesinde, “ Eve bir kadın girdi. Görüntülerden izlediğim kadarıyla, partinin aracına saldırı yapan kadın olduğunu sonradan anladım. Ev sahibinin kardeşi olduğunu söyledi. Kadın ‘Bunlar PKK ile yan yana durduğunuz için oluyor’ dedi. Kılıçdaroğlu da ‘Ben PKK ile birlikte hareket ediyorsam Allah belamı versin. Yok değilse bunu söyleyenlerin Allah belasını versin’ cevabını verdi.” dedi.