Yıldırım: Cizre-Şırnak yolu seneye açılıyor

Yıldırım: Cizre-Şırnak yolu seneye açılıyor

Başbakan Binali Yıldırım, Şırnak Geylani Camisi'nin açılışında yaptığı konuşmada "Cizre-Şırnak yolu yapılıyor. Seneye açıyoruz. Ama daha önemlisi Şırnak'ı Siirt'e bağlayacak, Siirt'i de Van'a bağlayacak Besler Dereler Yolu'nu da yapıyoruz, bunu da bitireceğiz" dedi.

Başbakan Yıldırım, Şırnak'ta yaşana çatışmalar sonrasında, onarımı tamamlanan Geylani Camisi'nin açılışında konuştu.
Yıldırım, açılışta yaptığı konuşmada artık PKK'nın bu millete zarar veremeyeceğini vurgulayarak, "Bundan emin olabilirsiniz. Yeter ki biz ilimize, ülkemize, çocuklarımıza, geleceğimize sahip çıkalım. Önümüzde inşallah çok güzel günlerimiz olacak." dedi.

'ŞIRNAK'A 10 MİLYAR DOLARLIK YARDIM YAPTIK'

Başbakan Yıldırım, "Şırnak'a 15 yılda 10 milyar liralık yatırım yaptık. Tabii ki yapacağız. Çünkü Şırnak, burada Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için, ülkenin geleceği için, milletimizin birliği, beraberliği için teröre rağmen ayakta duruyor, 'Ben buradayım' diyor" diye konuştu.

'ŞIRNAK'I SİİRTE, SİİRT'İ VAN'A BAĞLAYACAĞIZ'

Cizre-Şırnak yolu yapıldığını söyleyen Başbakan Yıldırım, "Seneye açıyoruz. Ama daha önemlisi Şırnak'ı Siirt'e bağlayacak, Siirt'i de Van'a bağlayacak Besler Dereler Yolu'nu da yapıyoruz, bunu da bitireceğiz" şeklinde açıklamada bulundu.