Cenk Ergün'den Roma transfer zirvesi!

Cenk Ergün'den Roma transfer zirvesi!

Galatasaray'da Avrupa Kulüpler Birliği çalışma grubunda yer alan futbol direktörü Cenk Ergün, bu hafta Roma'da gerçekleştirilen toplantıda Ergün, Juventus'un genel menajeri Maurizio Lombardo ile de Asamoah transferini görüştü.

Galatasaray, daha önce Mircea Lucescu’yu oturtmak istediği “Futbol aklı” koltuğunu kulüp içinden Cenk Ergün’e teslim etti, o da bu görevin üstesinden başarıyla geldiği gibi, vizyonunu geliştirerek kendini Avrupa’da da kabul ettirdi. Ergün, Avrupa Futbolu’nun geleceğine yön verecek önemli kararların alınmasında kritik isimlerden biri olarak Avrupa Kulüpler Birliği çalışma grubunda yer aldı. 
 
20 üyesi bulunan grupta Real Madrid’i Emilio Butragueno, Juventus’u Maurizio Lombardo, Borussia Dortmund’u Christian Hockenjos, Sevilla’yı Jesus Arroyo Sanchez gibi isimler temsil ediyor. Kulüpler Birliği’nde Türkiye’den 4 büyükler dışında Bursaspor ve Medipol Başakşehir de üyeler arasında yer alıyor.

Tudor'dan Başakşehir'i durdurma planı
 
Asamoah zirvesi

Galatasaray Futbol Direktörü Ergün’ün Müsabakalar Çalışma Grubu’nun hafta başındaki toplantısında Juventus’u temsil eden Genel Menajer Maurizio Lombardo ile Asamoah konusunu da konuştuğu öğrenildi.

230 üyesi var
54 ülke federasyonundan 230 üyesi bulunan Avrupa Kulüpler Birliği’nin (ECA) Müsabakalar Çalışma Grubu’nda yer alan Cenk Ergün’ün içinde bulunduğu komisyon, sadece yönetim kuruluna değil, aynı zamanda FIFA, UEFA gibi kurumlara da aktif tavsiye ve destek sağlamakta... Çalışma grubunun bu hafta içinde Roma’daki toplantısına katılan Ergün, kulüplerin geleceğine yönelik kararların alınmasında önemli bir noktada yer alıyor.