Tetikçi Mehmet Barlas: Doğal tepkiler

Tetikçi Mehmet Barlas: Doğal tepkiler

Yandaş yazar Mehmet Barlas, köşesinde Kılıçdaroğlu'na gerçekleştirilen saldırının 'doğal tepkiler' olduğunu yazdı.

AKP tetikçiliği görevini layıkıyla yerine getiren yandaş yayın organlarından Sabah'ın köşe yazarı Mehmet Barlas, bugünkü köşesinde saldırının 'doğal' olabileceğini ifade etti. Saldırının, HDP'ye ait açıklamaların ve teröristlerden yana tavır alındığı görüntüsünün verilmesi nedeniyle gerçekleştiğini dile getiren Barlas, organize linç girişiminin bunun bir doğal parçası olduğunu yazdı. 

İlgili bölümler şöyle: 

"HDP'lilerin söylemlerinin CHP'yi ilgilendiren yanları, tabii ki PKK ile mücadele ederken şehit olan gençlerin ailelerini yakından etkiliyor. Hatırlanacağı gibi yerel seçimlerden önce partisinin grup toplantısında konuşan HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, "Kürdistan'da biz kazanacağız. Batıda da AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz." sözleriyle Ankara ve İstanbul'daki seçim sonuçlarınınyorumuna katkıda bulunmuştu."

"Doğal tepkiler
Kılıçdaroğlu bir partinin genel başkanı olarak tabii ki kendi partisine oy verenlerin sayıları arttıkça mutlu olur. Ancak bu artan oylar PKK terörüyle mücadele edenlerin aleyhindeki durumlara sebep olursa, bu defa da şehit cenazelerinde son olaydaki gibi tepkilere yol açılır."