Troller bombayı patlattı: Berberoğlu Sincan'a mı naklediliyor?

Troller bombayı patlattı: Berberoğlu Sincan'a mı naklediliyor?

CHP Lideri Kılıçdaroğlunun Ankara'dan Enis Berberoğlu'nun tutuklu bulunduğu Maltepe Cezaevi'ne başlattığı yürüyüş sosyal medyada AKP'li trollerin de gündemi oldu. Troller, Berberoğlu'nun Sincan'a nakledileceğine dair asılsız haberler paylaşarak Kılıçdaroğlu'nun geri döndüğünü duyurdu.

CHP'li Milletvekili Enis Berberoğlu'nun beş gün önce tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne gönderilmesinin ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Güvenpark'ta 'Herkes için adalet' talebiyle yürüyüş başlaşmıştı. Yürüyüşün ülke genelinde karşılık bulması pek çok ilde adalet yürüyüşleri ve nöbetleri başlatılmasının yanı sıra dünya kamuoyunun da dikkatini çekmesi AKP'li trolleri telaşlandırmış olacak ki, sosyal medyadan Enis Berberoğlu'nun Ankara'da bulunan Sincan Cezaevine nakledildiğine dair asılsız son dakika haberleri paylaşmaya başladılar.

Sosyal medya takipçileri trollerden yayılan bu asılsız haberlere tepki gösterirken, paylaşımlar akıllarda iktidar yanlılarının bu konu da bir kamuoyu mu oluşturmaya çalıştıklarına dair sorusu işaretleri bıraktı.

İşte atılan tweetlerden birkaçı: