'Edirne'den Kars'a 'hayır'ı anlatacağız'

'Edirne'den Kars'a 'hayır'ı anlatacağız'

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ile birlikte Kars’ta referandum çalışması yaptı. Usluer: “Edirne’den Kars’a her yeri karış karış gezip anlatacağız” dedi.

Kars merkezde esnafla konuşan Usluer, esnafın ülke ekonomisinin kötü gidişatından çok ciddi etkilendiğini ve iktidarın 15 yıllık istikrar söyleminin artık vatandaş tarafından kabul görmediğini ve inandırıcılığını yitirdiğini dile getirdi. “Kars’ta AKP’li vatandaşlar dahil devletin tapusunu bir kişiye teslim etmem diyor. Vatandaş seçim havasına girmiş. Kararlı. Neden hayır diyeceklerini anlatıyorlar” diyen Usluer “Kars'ın Hayır diyeceğini gözlerimizle gördük”  ifadelerini kulandı.                     
CHP’li üç milletvekili Usluer, Yüceer ve Tarhan,  CHP İl örgütünü de ziyaret etti. İl Başkanı ile birlikte basın açıklaması yapan milletvekilleri, önümüzdeki seçimin siyasi herhangi bir partiyle ilgisinin olmadığını, çocuklarımızın geleceği için bir oylamaya gidildiğini ifade ederek, yapılması gerekenin Anayasada yapılmak istenen değişiklikleri iyice anlamak ve ona göre oy vermek olduğunu belirttiler. Maddeleri okuyup kavrayan bir vatandaşın elbette ki hayır diyeceğini söyleyen milletvekilleri Hayır’ın önde olduğunu da dile getirdiler.                          

Kars’ta üniversite öğrencileri ile bir araya gelen Usluer, Öğrencilerin çok ilgili olduğunu, hepsinin seçmen kütüklerini Kars'a aldırdığını söyleyerek şunları ilave etti: Gençlerin bu bilinci beni çok mutlu etti. Hepsi, “geleceğimiz için oy kullanacağız, bu bizim geleceğimiz. Geleceğimize ipotek koydurmayız” diyorlar. Bu bilinçle bu gençler ülkeyi tek adama teslim etmeyecekler!​