Türkiye'nin Gandi'si Yürüyor

Türkiye'nin Gandi'si Yürüyor

Yurt gazetesi yazarı Mustafa Ülkü Caner CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü’nü değerlendirdi. Mustafa Ülkü Caner, Kılıçdaroğlu'nun müthiş bir yükseliş gösterdiğini belirterek 'Türkiye'nin Gandi'si yürüyor' dedi.

SARAYDA DEĞİL, TEK GÖZLÜ KARAVANDA DİNLENİYOR

Yazar Mustafa Ülkü Caner, binlerce vatandaşın bayram gününde bile yalnız bırakmadığı Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü'nün 11. gününü değerlendirdi. 69 yaşındaki Kılıçdaroğlu'nun hiçbir bireysel provokasyona girmeden 'hak, hukuk, adalet, sloganlarıyla binlerce kişiyi arkasına alarak yağmur çamur demeden yürümesinin kolay olmadığının altını çizen Mustafa Ülkü Caner, 'geceleri saraylarda değil, tek gözlü karavanda dinleniyor' diye konuştu

BİR LİDER Mİ DOĞUYOR?

Herkes Genel Başkan olabilir ama herkes lider olamaz diyen Mustafa Ülkü Caner,'Müthiş ve giderek yükselen bir performans gösteriyor sayın Kılıçdaroğlu. Bir Genel Başkan’dan bir lider doğuyor. Bilindiği üzere herkes Genel Başkan olabilir, ama lider olmak başka bir şey. Daha 12-13 gün bu performans sürerse ve hele İstanbul’a yaklaştıkça katılım kitleselleşirse neden olmasın.Oldukça hızlı bir tempoyla yürüyor Kemal Kılıçdaroğlu ve geceleri sarayda değil , ama tek gözlü karavanda dinleniyor. Bugün , yani 11. günde 12 km kadar yürüdü. Tüm katılanlar çok yorgun , ama coşkulu ve inançlı. Pazartesi , bayramın 2. Gününde sabah 9 da Adalet yürüyüşü kaldığı noktadan devam edecek.Yaklaşık 20 km yürünecek güneşin altında. Ama Bolu dağının güzelliklerini ve temiz havasını içine çekerek .Yürüyüş İstanbul’a yaklaştıkça Adalet çığlığınaI’na dönüşecek gibi görünüyor.' sözleriyle düşüncelerini ifade etti.