HATAY- Suriye'den yapılan top atışları sırasında, dün akşam saatlerinde bir top mermisi Hatay'ın Yayladağı ilçesi sınırlarına düştü.
Özgür Suriye Ordusu ile yaşanan çatışmalar sırasında, bir top mermisi, Hatay'ın Yayladağı ilçesi Aşağı Pullu Yazı Köyü kırsalına düştü. Top mermisinin Türkiye topraklarına düşmesi üzerine, ilçedeki 3'üncü Hudut Tabur Komutanlığı'na ait obüsler, Suriye topraklarına top atışı yaptı.
BU SABAH DA SÜRDÜ
Öte yandan Yayladağı İlçesi'ne bağlı sınırın sıfır noktasında bulunan Güveççi Köyü sakinleri güne silah sesleriyle uyandı.
Saat 06.00 sıralarında Harabjoz Köyü'nde Özgür Suriye Ordusu ile Esad'a bağlı Suriye Ordusu arasında yoğun bir çatışma başladı. Silah ve patlama seslerinin duyulduğu Güveççi Köyü sakinleri sınır bölgesinden iç bölgelere doğru uzaklaşırken bir top mermisi Güveççi Köyü kırsalına düştü.
Top mermisinin kırsala düşmesi can ve mal kaybını önledi. Top mermisinin Türkiye topraklarına düşmesi üzerine ilçedeki 3'üncü Hudut Tabur Komutanlığı'nın karşılık verdiği bildirildi.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
YorumlarToplam 2 yorum mevcut
Levent 8 ay önce yorumlandı
yeter artık öldürmeyin insanları, top oynamak değil ki bu, her mermiyle çevreye ölüm saçıyorsunuz... esad ile barış görüşmelerine hemen başlayın. sizin siyasetçi olarak göreviniz bu.
Ali AYDIN 8 ay önce yorumlandı
gayrimilli akepe ve rte kaybedişe hızla akmaktadırlar. bunu gördükleri için savaşı kurtuluş göreceklerdir. şahsen savaşa gireceklerini mutlak görüyorum. kimseyi dinlemeyeceklerdir. aksini söyleyen varsa rte ve akpe polit bürosunu daha tanıyamamışlar demektir...