'Türkiye’yi; diktatörlük, soygun ve teröre destek vermekle, kara para cenneti olmakla suçlayacaklar'

'Türkiye’yi; diktatörlük, soygun ve teröre destek vermekle, kara para cenneti olmakla suçlayacaklar'

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında gündeme bomba gibi düşecek. Dilipak, köşesinde 15 Temmuz'un 2. dalgasının nasıl geleceğini iddia etti

Abdurrahman Dilipak, Libya'da AK Parti, bakanlıklar, resmi kurumlar, gazeteciler, bürokratlar ve STK'ların yolsuzluk ve teröre destek vermekle suçlanacağı dosyaların hazırlandığını yazdı.

ABD'NİN SENARYOSU

İktidarı ve kamuoyunu uyaran Dilipak'ın "Aha bunu not edin" başlıklı yazısı çok konuşulacak. İnanılması güç iddiaları köşesine taşıyan Dilipak, senaryonun arkasındaki ülkenin ABD olduğu görüşünde. İşte Dilipak'ın yazısından bir bölüm:

826 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMA KARARI

"Senaryo netleşiyor. Türkiye’yi, diktatörlük, soygun ve teröre destek vermekle, kara para cenneti olmakla suçlayacaklar. Libya’da savcılık, büyük çoğunluğu Türkiye ve Katar’da bulunduğu ileri sürülen 826 kişi hakkında tutuklama kararı verdi. Bunların arkası gelecek. Bu başlık altında oluşturulan 5000 sayfalık dosya 5 yıldır masalarında bekliyor. Yurtiçi ve yurtdışından telefon kayıtları, videolar, hacklenen e-mail dosyaları, server’ler..

Sadece AK Parti, bazı bakanlıklar ve resmi kurumlar yok bu dosyalarda, bazı şirketler, patronlar, gazeteciler, bürokratlar, STK’lar, herkes var. Aha bunu bir kenara not edin, 15 Temmuz’un 2. Dalgası böyle geliyor. Siz belediye başkanları, il ilçe başkanları ile uğraşadurun.

ABD'NİN ÇARKINA ÇOMAK SOKAN HERKES

Nijerya’da Bokoharam’a Türkiye’nin silah verdiği iddiasını ortaya atarlarsa şaşmayın. Bu yıl mayıs ayı sonunda basında “Nijerya gümrük polisi, Türkiye›den yola çıktığı belirtilen silah yüklü bir gemiyi Lagos limanında yakalayıp el koydu” haberi gibi daha onlarca haber. Somali, Sudan, Libya.. Balkanlar, Kafkaslar.. Duyunca inanamayacaksınız. Tabii, bu arada bölgede ABD’nin çarkına çomak sokan herkes, Erdoğan’ın, AK Parti’nin işbirlikçisi, tetikçisi çıkacak. Onlardan para ve uçkur peşinde olanların kasetleri ortaya dökülecek, paracıklarına el koyacaklar..

KIŞ KAPIDA

O AK Parti’nin devrinde ceplerini doldurup, har vurup harman savuranlar için kış kapıda. AK Parti çevresindeki birtakım VIP elemanların maskesini siz indirmediniz, onlar sizin adınıza her haltı yediler, her bilgi ve belgeyi adresine göndermeye devam ettiler. Şimdi onlar kendileri indirecekler maskelerini.

Birileri AK Parti’den gideceklerin listesini durup dururken sızdırmıyor basına. Bunlara kurtuluş için “Meral ananın gemisi”ni adres gösterecekler. “Hizmet” sözü verirseniz pişmanlık gösterirseniz, cezanızı affedebilirler.