Ümit Özdağ'dan Türkiye yazarına sert sözler: "Devlet memurları ile tartışmaya girmiyorum"

Ümit Özdağ'dan Türkiye yazarına sert sözler: "Devlet memurları ile tartışmaya girmiyorum"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Twitter’dan Suriyeliler ile ilgili yaptığı haber paylaşımına yorumda bulunan Türkiye yazarı Fuat Uğur için sert sözler kullandı. Özdağ, “Fuat Uğur'a neden cevap vermediğimi soranlara verdiğim cevap, 'devlet memurları ile tartışmaya girmiyorum' oluyor. O bulunduğu yerde görevini yapıyor" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından "Suriyeliler tecavüz etti Gaziantep karıştı" başlıklı haber paylaşımına, “Türkiye’de Suriyelilere yönelik ırkçı bir kalkışma yaratmak için elinden ve dilinden geleni yapıyor bir haber paylaştı” şeklinde yorum yapan Türkiye yazarı Fuat Uğur’u sert sözlerle eleştirdi.

Türkiye gazetesinin hükümete yakın yazarı Fuat Uğur, Özdağ'ın paylaşımıyla ilgili "Türkiye’de Suriyelilere yönelik ırkçı bir kalkışma yaratmak için elinden ve dilinden geleni yapıyor. İki merkez var. Bu talimatı hangisinden aldığını merak ediyorum sadece" yorumunda bulundu.

“KİMDEN TALİMAT ALDIĞINI BİLİYORUZ”

Ümit Özdağ'ın Fuat Uğur'a yanıtı ise sert oldu. Özdağ şu ifadelerle tepkisini dile getirdi:

"Fuat Uğur'a neden cevap vermediğimi soranlara verdiğim cevap 'devlet memurları ile tartışmaya girmiyorum' oluyor. O bulunduğu yerde görevini yapıyor, geçmişte komünist parti içinde yaptığı gibi. Sözün özü kimin kimden talimat aldığını biliyoruz."