'Üniversiteler bugün bilim yetiştirmiyor'

'Üniversiteler bugün bilim yetiştirmiyor'

İhramcızâde İlim Yayma adlı derneğin hocası Kerem Önder, bir cami imamının kendisine gönderdiği mesajı anlatırken söylediği sözlerle, ''üniversitelerin PKK yuvası olduğunu'' ve ''ateist deist'' yetiştirdiğini aktarırken, ''bugün üniversitelerde bilim yetişmiyor'' ifadelerini kullandı

İhramcızâde İlim Yayma adlı derneğinin hocası Kerem Önder skandal bir açıklamada bulunarak üniversitelerin bugün sadece iki şey yetiştirdiğini, birinin PKK'lı teröristler olduğunu ikincisinin ise ateist ve deistler olduğunu ifade etti.

İşte o gericinin konuşmasından satırbaşları:

Bir cami imamının kendisine iki üç yıl önce gönderdiği mesajı şu sözlerle anlattı: İmamın bir oğlu ateist diğeri deist. İmam bu kardeşler. Hayatında her gün camiye gitmiş namaz kıldırmış, her hafta vaaz vermiş. Oğlunu kaptırmış üniversitede. Biliyorsunuz üniversiteler bugün bilim yetiştirmiyor.  

Üniversiteler bugün iki şey yetiştiriyor. Bir PKK'cı terörist. Üniversiteler PKK yuvası. İki ateist ve deist yetiştiriyor. Allah içerideki o sapkınları  kurtarsın. Üniversitelerimizi eski hüviyetine döndürsün. Üniversitelerin bilim üretmesi lazım. Başörtüsüyle ezanla namazla, uğraşmayacak. PKK'ya dağa terörist yetiştirmeyecek.  Komünist ateist propaganda yapmayacak. Yerlerin ve göklerin tek sahibi olan Allah'ı anlatacak. Bunlar anlatıldığı zaman bu çocuklar zina etmez. Uyuşturucu kullanmaz. İçki içmez. Kul hakkı yemez. Çalmaz çırpmaz. Vatana ihanet etmez. Ama bugün üniversiteler ya terörist yetiştiriyor ya da ateist deist yetiştiriyor.