Ünlü jokeye yengesine tecavüzden tutukama

Ünlü jokeye yengesine tecavüzden tutukama

Ünlü Jokey Uğur Polat (28) eski sevgilisi olan yengesine “Nitelikli cinsel saldırıda" bulunduğu gerekçesiyle 20 yıl hapis cezasına çarptırılarak, tutuklandı.

İDDİANAMEDE OLAY ANLATILDI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre 2016 yılında meydana gelen olay şöyle oldu: N. P. (24) ile Uğur Polat (28) bir süre sevgili oldu ardından ayrıldı. N.P. ardından Uğur Polat'ın ağabeyi N.P. ile evlendi.

22 Mayıs 2016 tarihinde N.P.'nin İstanbul'a gezmeye geldiğini öğrenen Uğur Polat, N.P.'yi aradı evine davet etti, ancak N.P. kabul etmedi. Uğur Polat suç tarihinde N.P.'yi yine evine davet etti, N.P. de kabul etti.

Uğur Polat, N. P.'yi kitap alma bahanesiyle yatak odasına gönderdi, bu sırada Uğur Polat'ın arkadaşları S.Ç. (27) ve T.G. (26) maskeli olarak N.P.'nin ağzını kapatıp elini ve ayaklarını yatağa bağladı. S.Ç. bağıran N.P.'ye eliyle vurdu.

Ardından Uğur Polat, N. P.'ye cinsel saldırıda bulundu. Birlikte evden çıktıktan sonra N.P. bir fırsatını bulup kaçtı ve polise ihbarda bulundu. Soruşturma başlatan savcılık Adli Tıp Kurumu'ndan rapor aldı. Raporda, müşteki N.P.'nin el ve ayak bileklerinde halkalı ekimozların tespit edildiği, alınan sürüntü örneklerinde Uğur Polat'ın DNA profiliyle örtüştüğü ifade edildi. Savcılık, şüpheliler hakkında dava açtı.