Ünlü sanatçıdan, Muharrem İnce'ye bol 'tamam'lı destek 

Ünlü sanatçıdan, Muharrem İnce'ye bol 'tamam'lı destek 

CHP'nin bugün yapılacak aday tanıtım toplantısında seçim müziği ilk defa dinletilecek. 2009'dan beri CHP'nin seçim müziklerini yapan Onur Akın 24 Haziran Seçimleri için bir çalışmasının olmadığını açıkladı. Onur Akın, "Başka insanlar yapsın bir değişim gelsin" dedi. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin çalışmalarını değerlendiren Onur Akın, 'Tamam' diyorum artık inşallah 'tamam' olacak 24'ünde. İnce'nin toplumun tüm kesimlerine umut o

Barış CAN / YURT

CHP'nin aday tanıtım toplantısı bugün JW Marriott Otel’de gerçekleştirilecek. CHP'nin aday tanıtım toplantısında 24 Haziran Seçimleri için seçim bildirgesi de açıklanacak. CHP, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için  ‘Hepimizin cumhurbaşkanı’ diye kampanya yürütecek.  Milletvekili seçimlerinde CHP'nin kampanya sloganı 'millet için geliyoruz' olacak.  CHP kampanyasında 'artık tamam' sloganını da kullanacak. CHP'nin aday tanıtım toplantısında 24 Haziran Seçimleri için hazırlanan seçim şarkısı da ilk defa dinletilecek. 

'YETER ARTIK BİR DEĞİŞİM GELSİN'

2009'dan beri gerçekleşen tüm seçimlerde hemen hemen CHP'ye seçim şarkısı yapmış, özgün müziğin güçlü sesi Onur Akın'a 24 Haziran seçimleri için bir çalışmasının olup olmadığını sorduk. 8-9 senedir seçim şarkısı yaptığını belirten Onur Akın, "Ben yeterince yaptım. 2009'dan beri yapıyorum yeter artık, çok yaptım. Başka insanlar yapsın bir değişim gelsin" dedi.

'24 HAZİRAN'DA İNŞALLAH BU İŞ TAMAM'

Muharrem İnce'nin seçim çalışmalarını ve söylemlerini değerlendiren Onur Akın, "Muharrem İnce'nin adaylığını ve çalışmalarını olumlu buluyorum, destekliyorum. 'Tamam' diyorum artık inşallah 'tamam' olacak 24'ünde. Yeni bir dönem, yeni bir umut... 1970'lerde Ecevit döneminde de rüzgar soldan esiyordu, Muharrem İnce'nin de sol bir söylem, dil kullanması, toplumun tüm kesimlerine umut olması sevindirici birşey. Yeni bir enerji geldi; partiye ve muhalif kanada... Bu anlamda çok olumlu sonuçlar vereceğini düşünüyorum. 24 Haziran'da inşallah bu iş tamam" ifadelerini kullandı.