Marilyn Monroe hakkında konuşulan 7 dedikodu

Marilyn Monroe hakkında konuşulan 7 dedikodu

Tüm dünyanın peşinden gıpta ile baktığı, erkeklerin minik bir sohbet için sıraya girip kadınların hasetinden ortadan çatladığı Marilyn Monroe’nun hikayesi evinde ölü bulunmasıyla birlikte daha da efsane bir hal aldı.

Kendisinin daha önce intihara kalkıştığı dönen dedikodulardan biri olsa da çoğu insan bunun bir cinayet olduğuna inandı. Kısacık hayatına çok fazla skandal ve hikaye sığdıran bu hüzünlü güzel hakkında söylenen diğer dedikodulara gelin birlikte bakalım.

Marilyn Monroe’nun ilk evliliği formaliteydi

Marily Monroe’nun ilk kocası James Dougherty ile yaptığı evliliği sırf yetimhaneye dönmemek için gerçekleştirdiği söyleniyor. Çektiği acıları düşünürsek bunun doğruluk payı olabilir.

İlk kocasıyla hiç ilişkiye girmedi

 İlk kocasıyla ilgili bol duyulan dedikodulardan biri de Marilyn’nin kendisiyle hiçbir şekilde cinsel alakada bulunmamasıydı. Hatta kendini korumak için sık sık banyoya kilitlediği de söyleniyor.

İlk intiharı da bu dönemde gerçekleşiyor

 Marilyn ilk evliliğinde de iki kez intihara kalkışıyor. Kendisinin intihara meyilli bir karakter olduğunu buradan anlıyoruz.

Sonunda boşanıyor

 Marliyn Monroe ilk kocasından boşandığında arkasından bir dolu dedikodu daha yükseliyor. Bunlardan en ilginci evliliğinin kendisinin kadınlara ilgi duymasından kaynaklı bittiği dedikodusu.

Göğüslerini ve burnunu yaptırdı

 Dünya güzeli Marily hakkında söylenen en inanılası dedikodulardan biri de göğüslerine silicon taktırdığı ve burnunu yaptırdığı. Ancak gençlik fotoğraflarına bakıldığında bunun dedikodu değil de gerçek olduğu bayağı bir ortada. Tabii bu onun yine de dünya güzeli bir kadın olduğu gerçeğini eksiltmiyor.

Marilyn Monroe ve JF Kennedy arasında bir aşk yaşandı

 Dönemin başkanı JF Kennedy ile Marilyn Monroe’nun o zamanın starı Frank Sinatra’nın konuk evinde buluştuğuna dair bir dedikodu da yıllardır konuşuluyor. Hatta ikilinin bir de seks kasedi bulunuyormuş.

Marily intihar etmedi CIA tarafından öldürüldü

 Kennedy ile olan ilişkisinden dolayı Marilyn’nin CIA tarafından öldürülüp intihar süsü verildiği söylentileri de tarihin en ünlü dedikoduları arasındadır. Ancak sonucu değiştirmez. Dünyanın en güzel kadını genç yaşında bir yıldız gibi kaymıştır.