VİDEO-Kılıçdaroğlu İzmir'de konuşuyor

VİDEO-Kılıçdaroğlu İzmir'de konuşuyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’e geldi.

Özgür TUĞRUL-YURT

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün geleceği kentte iki önemli mesaiye imza atacak. 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu İzmir mesaisi için öğlen saatlerinde hava yoluyla İzmir'e geldi. Kılıçdaroğlu'nu ve kurmaylarını Adnan Menderes Havalimanı'nda partililer karşıladı. 

Kılıçdaroğlu buradan direkt olarak Halkapınar Spor Salonu'na geçti. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarını netleştiren CHP Genel Merkezi, seçim çalışmalarına başlarken, adayların belirlenmesinin ardından İzmir’e gelme kararı alan Kılıçdaroğlu, Halkapınar Spor Salonu’nda aday tanıtım toplantısına katılacak.

Kılıçdaroğlu büyük buluşmada partisinin İzmir adayları ile bir araya gelecek. 

VİDEO-Kılıçdaroğlu İzmir'de konuşuyor

İŞTE SALONDAN NOTLAR 

Halkapınar’daki aday tanıtım toplantısına CHP İzmir Örgütü tam kadro katılım gösterdi. Programa İzmir Milletvekilleri, il yönetimi, mevcut belediye başkanları, belediye başkan adayları, ilçe başkanları ve yönetimler, belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları katıldı. 

Türk Bayrakları, sloganlar ve pankartlar 
Türk Bayrakları ve CHP Bayrakları ile süslenen salonun sahne bölümünde dev bir LED ekran yer aldı. 

Salonunda dört bir yanında Kemal Kılıçdaroğlu’nun resminin bulunduğu “Bereketli, Huzurlu, Özgür Kentler İçin CHP İzmir Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı afişi ve CHP’nin yerel seçim sloganı olan “Derman Belediyeciliği” ve “Martın Sonu Bahar” yazılı afişler de yer aldı. 

Video: Derman Belediyeciliği 
Program başlamadan önce LED ekranda Derman Belediyeciliği ilkelerini anlatan bir video gösterimi yapıldı. 

VİDEO-Kılıçdaroğlu İzmir'de konuşuyor

CHP Lideri aday tanıtım toplantısının ardından saat 15.30’da ise İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda  yapımı tamamlanan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nın açılışını yapacak.