VİDEO | Soruları Yıldırım'a verdi mi: Küçükkaya'dan ilk açıklama!

VİDEO | Soruları Yıldırım'a verdi mi: Küçükkaya'dan ilk açıklama!

İsmail Küçükkaya, "Ekrem İmamoğlu ile konuşmadım ve hazırlamış olduğum soru yok. Binali Yıldırım'ın benden sorular için bir talebi olmadı, olamaz. Yayından önce de hiç kimsenin bunu benim dışımda bilmesi mümkün değil. Kimseye vermem ben onları" dedi.

İstanbul Belediye Başkan adayları AKP'li Binali Yıldırım ile CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun çıkacağı canlı yayın programının moderatörlüğünü üstlenecek olan gazeteci İsmail Küçükkaya, canlı ortak yayını öncesinde yapılan spekülasyon ve yorumlara cevap verdi.

Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek canlı yayına bağlanan gazeteci İsmail Küçükkaya AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile CHP'den Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun canlı ortak yayını öncesinde sorulacak soruların önceden verildiği iddialarını yalanladı. Küçükkaya, "Ekrem İmamoğlu ile konuşmadım ve hazırlamış olduğum soru yok. Binali Yıldırım'ın benden böyle bir talebi olmadı, olamaz. Yayından önce de hiç kimsenin bunu benim dışımda bilmesi mümkün değil. Kimseye vermem ben onları" şeklinde konuştu.

Küçükkaya şöyle konuştu:

"Galiba Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım'ın ortak yayındaki soruları görmek istediğini söylemiş. Bunu nereden çıkardığını bilmiyorum. Çünkü Ekrem İmamoğlu ile günlerdir hiç konuşmadım. Dolayısıyla böyle bir şeyi bana dayandırarak söylemiş olması bir milyarda sıfır ihtimal. Daha sonra galiba sizin de böyle bir iddianız olmuş."