VİDEO | Suç örgütü lideri Sedat Peker'den çağrı: 31 Mart seçimleri için silahlanın!

VİDEO | Suç örgütü lideri Sedat Peker'den çağrı: 31 Mart seçimleri için silahlanın!

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a ve 'Cumhur İttifakı'na desteğini sıklıkla dile getiren Sedat Peker, seçim sonrası için destekçilerine "mutlaka silahlanın" çağrısında bulundu.

AKP'li organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İstanbul Ataşehir’de katıldığı bir restoran açılışında destekçilerine 31 Mart seçimleri için “silahlanmaları” ve “hazırlıklı olmaları” çağrısı yaptı.

Açılışını yaptığı mekanın önünde kurulan kürsüden seslenen Peker, “Seçimlerden sonra hem emperyalist güçlerin hem de onların ülkemizdeki uşaklarının bazıları şimdiden seçimlerle ilgili YSK tanımadıklarını söylüyorlar. Seçim sonuçlarına göre insanları partilileri sokağa dökecekler. Bunun amacı terör örgütü mensuplarının da o partilerin içine karışıp ülkeyi yakmaları ve yıkmalarıdır. Polisimiz askerimiz istihbaratımız güçlüdür buna izin vermez ancak Allah’a yemin olsun bu ülkenin evlatları da bu ülkenin sokaklarını karış karış koruyacaklardı kardeşlerim bu ülkenin bir karışını bile onlara vermeyeceğiz kardeşlerim” diye konuştu.

“Silah iyi insanların elinde olduğu zaman bir sigortadır güvencedir” diyen Peker, “Bu sebeple kardeşlerim imkanı olan arkadaşlarımız mutlaka ruhsatlı silahlar alsınlar. Mutlaka al tüfekleri alsınlar. Mutlaka hazırlıklı olsunlar kardeşlerim. Biz kötüye hazır olalım da iyi gelirse amenna” ifadelerini kullandı.

Peker, konuşmasında kendilerine zaman zaman ‘Siz kimsiniz neden konuşuyorsunuz?’ denildiğini belirtip “Kardeşlerim onlar bizim kim olduğumuzu bilmiyorlarsa ben söyleyeyim müsaadenizle… Biz bu vatanın delileriyiz kardeşlerim. Biz bu vatanın fedaileriyiz kardeşlerim. Bu vatanda herkes sussa da biz konuşacağız” ifadelerini kullandı.