Yandaş medya Show TV’ye savaş açtı: Güldür Güldür algı operasyonu

Yandaş medya Show TV’ye savaş açtı: Güldür Güldür algı operasyonu

Ciner grubuna ait Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür adlı komedi programında iktidar kontrolündeki medya ile alay edilmişti. ATV ve A Haber bu yüzden Show Tv’yi hedef aldı.

Show Tv’nin Fenomen komedi programı Güldür Güldür Show’da iktidar medyasının olumsuz gelişmeleri nasıl pembe haberlere çevirdiğini gösteren ve medyayı ti’ye alan bir skeç yer aldı.

Güldür Güldür’deki skeçteki alaycı ifadeleri üzerine alınan AKP’ye yakın ATV ve A Haber kanalları bugün Ciner Medya Grubuna yüklendi.

ALGI OPERASYONU

“Show TV’deki Güldür Güldür Show’dan seçime günler kala algı operasyonu!” başlığıyla skeçten görüntülerin de yer aldığı bir habere yer veren ATV ana haber ve A haber, Show TV’nin algı operasyonu yaptığını iddia etti.

ATV Haber ve A Haber’in yayınladığı haberde şu ifadeler yer aldı:

“Show TV'de yayınlanan "Güldür Güldür Show" isimli bir komedi programında 31 Mart 2019 yerel seçimlere bir haftadan az bir süre kala dikkat çekici bir skeçten gündeme damgasını vurdu! Bakın hayatın her yerinde olan mizah bu kez nasıl apaçık politik bir mesaja dönüştürüldü? İşte ‘Güldür Güldür Show’ algı operasyonu…”

İşte Güldür Güldür'de yer alan o skeç görüntüleri: