Yandaş medyanın hedef gösterdiği Barış İnce: Hesaplaşacağız!

Yandaş medyanın hedef gösterdiği Barış İnce: Hesaplaşacağız!

Yandaş Takvim gazetesi, Birgün gazetesi eski yöneticisi ve gazeteci Barış İnce’yi ‘FETÖ’cü ilan edip hedef gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındığı duyurulan ‘Kaç Saat Oldu’ adlı sosyal medya hesabının yöneticisinin ifadesini yayınlayan, iktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi, Birgün gazetesi ve gazeteci Barış İnce’yi ‘FETÖ’cü ilan edip hedef gösterdi.

Sabah gazetesinde Atakan Irmak imzasıyla, bugün yayınlanan haberde, “Soruşturmayı derinleştiren Başsavcılık hesabı çalıştıran isimlere yönelik çalışmalarına devam ederken İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde sorguya alınan E.B. ilginç itiraflarda bulundu. E.B. ‘Kaç Saat Oldu?’isimli twettır hesabını Birgün Gazetesi eski yöneticisi ve halen yazarı olan Barış İnce’ye devrettiğini belirtti” denildi.

Haberde, Barış İnce’nin Almanya’ya kaçtığı iddia edildi.

Gazeteci Barış İnce, Sabah gazetesinin hedef göstermesi sonrası, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

İnce açıklamasında, bursla Hamburg’a geldiğini ancak ilk uçakla döneceğini belirtti.

İnce’nin açıklaması şu şekilde:

"Arkadaşlar kacsaatoldu hesaplarının yöneticisi değilim. Emrah Besler Hesabı bana devretmedi. Parasızlıktan intihar edecekti kamuoyuna da yansıdı satmak istedi. Stajyerimiz olduğu için bana ulaştı. kurum satın aldı.

3 yıl önce @ekspreshabercom isimli ek bir haber sitesi yaptı. Sonrasında isim boşa düştü ve pek çok kaçsaatoldu hesabı açıldı. kurumun devraldığı hesap sol duyarlılığa sahip bir hesaptı. Türkiye’yi terk etmedim.

Bursla Hamburga gelmiştim Dönüşüm 9 temmuzdu. iftiralar sonrası ilk uçakla dönüyorum. Hesaplaşacağız. Sizden korkan size benzesin"