'Yarın Sözcü gazetesine el konulacak, kimse ağlamasın'

'Yarın Sözcü gazetesine el konulacak, kimse ağlamasın'

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Sözcü gazetesine çok yakında el konulacağını öne sürdü.

AKP’ye yakınlığı ve yaptığı tetikçiliklerle bilinen Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Sözcü gazetesine çok yakında el konulacağını iddia etti.

Cem Küçük gazeteye çok yakında kayyum atanacağını iddia ederken, bu kararın “hayatın olağan akışı gereği olacağını ve kimsenin buna şaşırmaması gerektiğini” söyledi.

“Şu an hukuken Sözcü ile Zaman ya da Bugün gazetesi arasında fark yok” diyen Cem Küçük, “6415 Sayılı Terörizmin Finansmanı Yasası’nın 4. Maddesi’nin ilk 3 bendi bunu net şekilde ortaya koyuyor. 17-25 Aralık’ta FETÖ’ye bilerek ve isteyerek yardım eden, MİT tırlarında “Türkiye teröristlere destek oldu’ algısına zemin hazırlayan Sözcü gazetesine kayyum gelmesi kanun gereği.” ifadelerini kullandı.

Küçük iddiasını şu sözlerle sürdürdü: 

"Akın İpek ile Burak Akbay arasında hukuken zerre fark yok. Akın İpek şu an bu ülkede bir gazete kurabilir mi? Yarın hukukun emri olan kayyum kararı geldiğinde ve Sözcü gazetesine el konulduğunda kimse ağlamasın.

Hukukun gereği budur. Sözcü’nün çok yakında bir TMSF işletmesi hâline gelmesi hayatın ve hukukun olağan akışı gereği olacaktır. Kimse bu hukuksal gelişmeye şaşırmasın"