Yılmaz çifti için ambulans gönderildi: Ölüm haberini havaalanında alacaklar

Yılmaz çifti için ambulans gönderildi: Ölüm haberini havaalanında alacaklar

Eski Başbakan Yılmaz'ı taşıyan tarifeli uçak, kısa bir süre içinde İstanbul'a inecek. Ölüm haberini havalimanında alacak Yılmaz çifti için bir ambulans uçağa gönderilecek.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz’ın ölüm haberi, babası Mesut Yılmaz ve annesi Berna Yılmaz’a söylenmedi. Tarifeli uçakla ABD’den Türkiye dönen Mesut Yılmaz ve eşinin yanında 2 yakını da bulunuyor. Yılmaz çiftinin ABD’ye Berna Yılmaz’ın kalp rahatsızlığı nedeniyle gittikleri öğrenildi. Yavuz Yılmaz’ın geçen ay kısmi felç geçirdiği iddia edildi.

17.40’da İstanbul’da olacak olan Yılmaz çifti için bir ambulans uçağa gönderilecek. Uçakta internetin kapatıldığı, pilotların uyarıldığı belirtildi. İstanbul’daki yakınlarının Yılmaz çiftini arayıp Yavuz Yılmaz’ın rahatsız olduğunu söyledikleri bildirildi.

OTOPSİ İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Yavuz Yılmaz’ın Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemleri tamamlandı. İşadamı Abdurrahim Albayrak otopsi ve cenazeyle ilgili evrakları teslim aldı. Cenaze Zincirlikuyu’ya gidecek.

Yılmaz’ın intihar ettiği silahın 1993 yılında babasına hediye edilen “toplu” olarak tabir edilen antika bir silah olduğu öğrenildi. Beykoz’daki aile mezarlığında babaannesinin yanında toprağa verilecek.