Sedat Peker'den Fatih Altaylı'ya: Kanıtım seni öldürmemiş olmam

Sedat Peker'den Fatih Altaylı'ya: Kanıtım seni öldürmemiş olmam

Organize suç örgütü kurmaktan yıllarca hapis yatan Sedat Peker, kendisi hakkındaki yazısı nedeniyle Habertürk yazarı Fatih Altaylı'yı, "Halen daha hayattasın. Seni bugüne kadar öldürmemiş olmam bile benim suç örgütü lideri olmadığımın en büyük kanıtıdır” sözleriyle tehdit etti.

Akademisyenler başta olmak üzere muhalif kesimlere yaptığı tehditlerle gündeme gelen Sedat Peker bu kez Habertürk yazarı Fatih Altaylı’yı hedef aldı: “Seni bugüne kadar öldürmemiş olmam bile benim suç örgütü lideri olmadığımın en büyük kanıtıdır.”

Son olarak, Peker’in adamları oldukları iddia edilen 4 kişinin yayınladıkları işkence videosu üzerine bir yazı kaleme alan Altaylı, AK Parti’ye suç örgütlerinin yeniden hortladığı yönünde bir hatırlatmada bulunmuştu.

Yazısında Sedat Peker’e de gönderme yapan Altaylı, “En havalı ‘baba’lardan Sedat Peker Antalya’da kaldığı otelden iç çamaşırlarıyla gözaltına alınırken çekilen görüntüler, hâlâ aklımdadır” ifadelerini kullanmıştı.

Altaylı ayrıca Peker’in isminin son günlerde çokça duyulmasını, “’Yeni Türkiye de eskiyor demektir” şeklinde yorumlamıştı.

SENİ ÖLDÜRMEMİŞ OLMAM…

Altaylı’nın o yazısına bugün Sedat Peker cephesinden yanıt geldi.

Kişisel Twitter hesabından bir açıklama yayınlayan Peker, “Gençliğimin hücrelerde geçmesine sebep olanların başında gelmiş olmana rağmen halen daha hayattasın. Seni bugüne kadar öldürmemiş olmam bile benim suç örgütü lideri olmadığımın en büyük kanıtıdır” ifadelerini kullandı.

Peker ayrıca iç çamaşırlarıyla gözaltına alınma gibi bir durumun söz konusun olmadığını söyledi.

Sedat Peker şöyle devam etti: Ne ben ne de Türkiye’de hiç kimse böyle bir görüntüyü izlememiştir. Acaba sen yatak odama gizli kamera kuran Fethullahçı polis müdürleriyle beraber mi izledin o görüntüleri (öyle ya senden başka gören yok).”