Haluk Levent’ten profil fotosunu eleştirenlere yanıt

Haluk Levent’ten profil fotosunu eleştirenlere yanıt

Profil fotoğrafı kısmına bir asker karesi koyan Haluk Levent bunu neden tercih ettiğiyle ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Kuruculuğunu kendisinin yaptığı AHBAP organizasyonu üzerinden ihtiyaç sahiplerine ulaşan ve bu kanalla pek çok kişiyi sevindiren Haluk Levent inandıkları doğrultusunda sözünü de esirgemeyen bir isim. Sürekli olarak sosyal medya hesabından dostluk ve kardeşlik mesajları veren Levent twitter hesabı üzerinden girdiği bir tartışma sonrası lise yıllarında başından geçen bir anısını paylaştı ve ardından profil fotoğrafını bir er karesi ile değiştirdi.

Bu hareketinden dolayı; “Türkü, Kürdü, Arabı nakaratından sonra hepimiz Türküze bağlayıp, Askeri üniformalı profil ancak bu ülkedeki militarist şarkıcılara yakışır” şeklinde bir eleştiri alan Haluk Levent yine her zamanki soğukkanlı ve birleştirici üslubunu koruyarak şu yanıtı verdi: “Profilimdeki şehit bildiğin er. Bu bizim çocuğumuz. Fotoya duyguyla bi baksana. Militarist hiç olamadım. Ama insan olmaya çalışıyorum inan. Profil fotom duygularımdır. Kah şehit asker olur kah nükleer karşıtı pankart kah Ali İsmail Korkmaz kah Filistin. Bu benim çünkü. Hoşgörü şart”

İŞTE HALUK LEVENT’İN ELEŞTİRİ ALDIĞI O PROFİL FOTOĞRAFI