Erdoğan: İnce'yi partimde kabul edebilirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan'dan mevkidaşı Aleksandar Vucic ile ortak basın toplantısı düzenledi. Muharrem İnce'nin görüşme talebine ilişkinde açıklama yapan Erdoğan, '' AK Parti Genel Başkanı sıfatıyla CHP adayını parti merkezinde ağırlayabiliriz. Böylece partimize ayakları alışmış olur'' dedi.

Erdoğan, ''Fenerbahçe Doğuş, 18-20 Mayıs tarihlerinde Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da Avrupa Ligi finallerinde mücadele edecek. Sırp antrenör ve Sırp oyuncuların da katkısıyla takımımızın kupayı ikinci kez kaldıracağına inanıyorum. Bu şekilde bir başka ortak başarıya daha imza atacağımızı düşünüyorum'' dedi.

Sırbistan lideri şu karşılığı verdi:

''Burada aranızda Türkiye ve Sırbistan'ın efsaneleri burada bulunuyor. Siz burada bulunduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Biz tabi ki Final Four'da iyi bir misafirperverlik yapacağız. Bilet konusunu bir an önce söyleyin. Çünkü 10 gün sonra maçlar oynanacak. Devlet başkanları da gelecekler. Bizim ülkemizde kendi ülkenizdeki gibi hissetmenizi isterim.''

Vucic, Erdoğan'ın 'görkemli' karşılama törenine teşekkür ederek ''Türkiye Balkanlardaki en büyük güç'' dedi. Salondan alkış sesleri yükseldi.

'TV'YE ÇIKMAM'

Erdoğan, CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin çağrısı ve talepleriyle ilgili soruları da yanıtladı.

İnce'nin TV'de birlikte tartışma programına çıkma talebini reddeden Erdoğan, 'TV'de tartışma olaylarına girmek istemediğini, kimsenin kendi üzerinden prim yapmasını istemediğini' söyledi.

'AK PARTİ'DE AĞIRLARIM'

Ancak İnce'nin tüm cumhurbaşkanı adaylarıyla görüşme turu çerçevesinde Erdoğan'la da Beştepe ya da AK Parti Genel Merkezi'nde randevu talebine olumlu yanıt veren Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı sıfatıyla CHP adayını parti merkezinde ağırlayabileceğini belirtti.

'AYAKLARI ALIŞIR'

''Randevu talebinde bulundular ve bu talebe de herhalde kısa zamanda bir cevap veririz, partimizde kendilerini kabul ederiz'' diyen Erdoğan, ''Böylece partimize ayakları alışmış olur'' diye ekledi.

Güncel Haberleri

Galata ve Haliç'e '1 Mayıs' pankartı
İYİ Parti'de kurultay öncesi flaş karar!
Her Malatyalının büyükşehirden 30 bin TL alacağı var
O sözünü tuttu
AKP'den CHP'ye geçen Şile Belediyesi'nin güncel borcu açıklandı!