Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

HAFTASONU MAÇLARI

 Tüm ülke bahisçileri bu haftasonu Başakşehir ile Galatasaray arasındaki tek maçlık kupa eşleşmesinde karşılıklı gol bekliyor; oran 1,45 olsa da bir numaralı seçimimiz budur. Podolski, Bruma, Sneijder, Yasin’li hücum hattı gol bulacaktır. Başakşehir kendi evinde muhakkak cevap verecektir, hiç olmadı Adebayor oyuna girince yüklenip gol bulacaklardır. Abdullah Avcı birkaç rotasyonlu kadro denerse GS galip gelecektir.

 Barcelona – Bilbao kapışmasında da aynı şekilde karşılıklı gol bekliyorum zira Inaki Williams, Muniain, Aduriz, Raul Garcia’lı şekilde tam kadro geliyor Bilbao. Bu kadro yenilse de gol bulmadan o sahadan ayrılmayacaktır.

Cristiano Ronaldo’yu sevmem; en iyi oyuncu diyeni de sevmem ve ilk kez oynayacağım Real Madrid’e. Celta Vigo Kral Kupası finaline çıkmayı çok istiyor, evinde Madrid’i ağırladıktan üç gün sonra Alaves deplasmanına, 0-0 rövanşına gidecekler. Yani yarı finalde madara ettikleri Real Madrid’e bu defa üst düzey direnç gösteremezler. Rotasyon yapabilirler birkaç oyunculuk… Aynı mantık duruşla Alaves’in de Sporting Gijon deplasmanında rotasyon nedeniyle maçı kaybedebileceğini düşünebiliriz.

İspanya Kral Kupası’na odaklanmış bir diğer takım Atletico Madrid iç sahada Leganes’i ağırlıyor. Ligin ikinci haftası Atletico ile 0-0 maçı bitirebilmiş olan Leganes bu maçta da direnç gösterecektir. Atletico bu maç sonrası Barcelona deplasmanına gidecek. Birçok transfer yapmış olan Leganes’in direnci ile bu maçın ALT bitmesi kesin gibi.

 Everton bu sıralar formsuz olan Bournemouth’u ağırlıyor. Ronald Koeman birçok genç oyuncu denemesi yapmasa bu maç daha bir banko derdim ama yine de iç sahada Everton kazanır. Önceki kapışmalarını kaleyi bulan tek şutlarının gol olması ile Bournemouth kazanmıştı. Bir gol bulup maçı 1-1 bitirmeye çalışacaklar.

Chelsea – Arsenal kapışmasında Arsenal’in muhakkak skor üreteceğini düşünüyorum. Şampiyonluk iddiası gitmiş, Watford bile yenilememiş olabilir ama şampiyon olacağı neredeyse kesin olan Chelsea karşısında Arsenal bir şeyler yapacaktır. Ligin başında, Chelsea henüz üçlü defansa geçmemişken 3-0 yenmişti Arsenal. Liderle kapışmasında karşılıklı gol kesin…

 Beşiktaş – Fenerbahçe tek maçında Fenerli oyuncuların onur mücadelesi yapacağı söyleniyor. Büyük maçlardaki defansif kabiliyeti bu deplasmanda da sergileyecekleri düşünülüyor. Tam anlamıyla coşmuş olan Beşiktaş’ın “o seyirci” önünde bu maçı kazanamaması bana uzak geliyor. Son kertede bu maç banko kuponlarda olmamalı. Riskli.

 

KASA KUPONU:

292 Başakşehir – GS VAR (1,45)

111 Barcelona – Bilbao VAR (1,70)

137 Celta – Real Madrid 2 (1,40)

Oran: 3,45

 

BANKO KUPON:

193 Chelsea – Arsenal VAR (1,55)

253 Everton – Bournemouth 1 (1,55)

114 A. Madrid – Leganes ALT (1,70)

129 Pescara – Lazio 2 (1,40)

Oran: 5,72

 

SİSTEM KUPONU

405 Beşiktaş –Fenerbahçe (H0)

254 Hull City – Liverpool (H0)

121 Valencia – Eibar (0 ve 2 açık)

256 Watford – Burnley (H0)

257 West Brom – Stoke (0)

131 S.Gijon – Alaves (1)

Sistem: 3-4-5-6  Maliyet: 68 TL

Maksimum Kazanç: 4625 TL

Önceki ve Sonraki Yazılar