İleri oral demokrasi

Maalesef talihsiz bir şekilde epeyce uzun zamandır Beyoğlu’nu kahreden ama buna rağmen Beyoğlu Belediye Başkanı olan şahsın babasıdır Ali Rıza Demircan.

Gerçi ortalıkta pek İslamcı kalmadı ama uzun yıllardır kendilerini hepimize İslamcı diye yutturmaya çalışan AKP çetesinin özellikle saygı duyduğu, ilahiyatçı saydığı bir isimdir bu Ali Rıza Demircan.

AKP yılları sayesinde diyanetin ne mal olduğunu anladık cümleten. Bir milyonluk mersedese kurban gitti koskoca diyanet işleri. Yine AKP yılları sayesinde on yıllardır kendilerini ilahiyatçı diye pazarlayan sözde din adamlarının da ne mal olduklarını anladık çok şükür. Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bizlere bütün İslamcı şarlatanları tek tek gösteriyor mübarek Ramazan ayında.

Geçenlerde özellikle ‘İslam ve Cinsellik’ hakkında sözde uzman sayılan bu kendinden menkul ilahiyatçı Ali Rıza Demircan hepimizin vergilerinden nemalanan TRT denilen iktidar borazanı medya aygıtında bir konuşmasıyla gündeme geldi yeniden.

Bu konuşmada yine İslam’a göre cinsellik haramlarını sayarken zurnanın zırt dediği yere geldi ve “ileri derecede oral seks haramdır” dedi.

Kadın TRT spikerini bir gülme tuttu.

En sonunda spikercağız kardeşimiz “Hocam sizin derdiniz ne?” demek zorunda kaldı.

Trajikomik AKP islamcılığının büyük ilahiyatçısı olan bu şahıs daha sonra derdini de söyledi.

“Rabbim bana büyük imkan verdi ve Emirgan’dan kalkıp bu stüdyoya yarım saatte gelerek bildiklerimi milyonlara öğretiyorum”
dedi.

Oral seks nedir?

Madem İslamcı ilahiyatçılar bu konuya bu kadar önem veriyorlar biz laikler neden utanıyoruz değerli dostlarım?

Bizim seks uzmanı İslamcılardan neyimiz eksik? Biz de insanız bir yerde. Bizim hayatımızda sanki cinsellik yokmuş gibi nedir bu utangaçlık?

İslamcı seksologlar oral seksi ileri ve geri diye ikiye ayırmışlar biz ise kalkıp sadece “ha ha ileri oral dedi” diye dalga geçiyoruz.

İslamcı muhafazakar arkadaşlar ileri oral aşamaya geçmişler ve hatta orada durup ‘haram’ demişler, biz laiklerin bu dünyadan haberi yok.

Hele solcular dünyası... 80 öncesi parkalı solculuk dünyası...

O yıllarda oral seks yapan kadın erkek solcular lanetlenirler ve liberal olurlardı bir süre sonra. Bu durum seksen sonrası da devam etti.

Benim gençliğimde bile bırakın oral seksi, seks dedik mi aforoz edilirdik sempatik olduğumuz fraksiyonlardan...

Bu güne dek bir tane laik ve solcu seks uzmanı çıkıp TRT ekranlarından oral seksin aşamalarından bahsetmedi. Bizlerin ayıbı bu. Cinsellik eğitimini bile böyle ileri oral uzmanı ilahiyatçılara bıraktık.

Tanımı yapalım önce. Laikler de cinsel eğitim alsınlar böylece.

Oral seks, genellikle bir ön sevişme öğesi olarak ağız marifetiyle erkek veya kadın partneri cinsel yönden uyarma ve/veya seksin nihai hedeflerinden biri olarak görülen orgazma ulaştırmaya yani tatmin etmeye denir. Herkes öğrensin bir kere.

Bilindiği üzere burjuva siyaseti aslında salt bir konuşma sanatından ibarettir. Oral bir sanattır.

Burjuva siyasetçileri seçmenlerini öncelikle ağızlarıyla uyarmak ve tatmin etmek zorundadırlar. Bunu yeterince iyi beceremeyen siyasetçiler, seçmenlerden gereken oyları alamazlar.

O yüzden her seçim vakti bütün siyasi parti liderleri, milletvekili veya belediye başkanı adayları mitingler yaparlar, yollara düşerler, seçmenlerin ayaklarına giderler ve onları uyarıp tatmin edecek şeyler söylerler.

Daha sonra bir bakarız ki seçim ardından iktidara gelenler bildiklerini okurlar. Bildiğiniz sırt üstü yatarlar. Seçim öncesi seçmenlerine karşı dile getirdikleri bütün sözlerden geriye boş bir tını kalır.

Bunun en iyi örneklerinden biri olan AKP’yi ele alalım. 13 yıl boyunca bir kez ağızlarından ülkeyi dünyanın en korkunç inşaat cehennemine çevireceğiz vaadi çıkmadı.
Lakin her seçim sonrası hummalı hafriyat işlerine giriştiler.

13 yıldır başımıza bela olan AKP yıllarında şunu gördük. Seçimlerden önce ağızlarından çıkan her söz yalan çıktı. Hatta oral demokraside o kadar ileriye gittiler ki seçimlerden sonra bir sonraki seçimlere kadar yalan ve palavra atmaya devam ettiler.

Doğrusu burjuva oral demokrasisinde hiçbir siyasi parti AKP kadar ileriye gidemedi. Bu işi gerçekten iyi biliyorlar.

Sayısız masumu cemaat ile beraber zindanlara attıkları yıllarda “ileri demokrasiye geçtik” dediler ağızlarıyla...

Bildiğiniz faşizm yıllarını herkese ve bütün dünyaya ileri demokrasi diye yutturmaya kalktılar.

Halkın bir bölümü bu ileri oral demokrasiden tatmin olmuş görünse bile halkın büyük bir bölümü demokrasiyi İslamcı seksologların gördüğü gibi görmüyor artık.

Demokrasi, sağcıların, sözde muhafazakar veya güya İslamcıların cinsel fantezilerine kurban edilemeyecek kadar değerli bir insanlık keşfidir.

Oral seksin de demokrasi gibi ilerisi gerisi yoktur.

Laik veya İslamcı çiftler arasında gerektiği kadar yaşanır ve haram değildir asla.

İslamcı AKP seksologları bu şehvetli libidolarıyla sade demokrasiyi bile haram ilan edecekler yakında.

Demokrasinin de oral seksin de ilerisi sizin olsun.

İleri demokrasiyi nasıl yaptınız gördük.

İleri oral seksi nasıl yapıyorsanız artık!

Önceki ve Sonraki Yazılar