Etme ve bulma dünyası...

Gerçekten boşuna dememişler, her atasözü bir gün gerçek hayatta karşımıza çıkıyor. Bu sözlerin gerçek olduğunu gösteren o kadar çok olay yaşıyoruz ki bunu kulak arkası etmek imkansız. Bu hafta tüm gazetelerin magazin sayfaları Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer ayrılığına yer verdi. Bilginer'in, Aşkın'ı genç bir kızla aldattığını ve ayrılığa bu ihanetin sebep olduğunu yazdı. Çift birlikte yazdıkları ayrılık kararını tüm medya kuruluşlarına göndererek olayın doğruluğunu da teyid ettiler.

1992 yılında Haluk Bilginer büyük aşk yaşadığı Zuhal Olcay'la evlenmişti. 13 yıl süren evliliklerinde son derece iyi bir ilişki yaşayan çift, hiçbir zaman medyaya malzeme olmamıştı. Zaten Zuhal Olcay'ın kendine has duruşu ve saygın kişiliği magazin malzemesi olmaya meyilli değildi.

Yıl 2005... Şile Ömerli’deki evin balkonu… Haluk Bilginer o dönemin şöhretli popçularından Sezen Aksu'nun kanatları altından çıkmış Aşkın Nur Yengi ile paparazilere yakalandı. O zamanlar Hafta Sonu gazetesindeydim. Çok şaşırmıştım ve “Nasıl olur da Zuhal Olcay gibi bir kadın aldatılır” diye düşünmüştüm. O zaman da şimdiki gibi magazin basınından günlerce düşmemişti bu haber.
Olayı duyan Zuhal Olcay, hiçbir yorum yapmadan 13 yıllık evliliğini bir kalemde bitirmişti.

Artık bugündeyiz… Haluk Bilginer'le 6 yıl önce evlenen Aşkın Nur Yengi, ihanete uğradı. Bilginer’in genç bir kızla birlikte
olduğunu duyan Aşkın, “Zamanında beni nasıl yakaladınızsa onu da bulun” dedi gazetecilere… Kızı Nazlım’ı da alıp Londra'ya gitti... Gitti gitmesine de acaba giderken, 6 yıl önce Haluk Bilginer'in evli olduğunu bile bile yasak aşk yaşarken Zuhal Olcay’ın nasıl acı çektiğini, bir gün aynı olayın kendi başına da gelebileceğini düşündü mü? Hiç sanmıyorum.

İki gün önce Zuhal Olcay, Bilginer ve Aşkın’ın ihanet yüzünden boşanma kararı aldıklarını ve yorumunun ne olduğunu soran gazetecilere “Ben olaylar üstüne atasözleri söylemeyi gerçekten istemiyorum. Ama içimdeki duyguları aynen yazmak istiyorsanız şöyle yazın:

Hayat gerçekten çok kısa. Herkesin bu tür deneyimleri yaşaması gerektiğine inanıyorum. Ben bunları yaşadım çünkü” dedi. Her zamanki ağırlığıyla Zuhal Olcay son noktayı koydu…

Hepinize iyi haftalar...

Önceki ve Sonraki Yazılar