İsmail hocanın uyarısı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kardemir Karabükspor karşılaşmasından önce başta Caner olmak üzere tüm oyuncularını uyardı:  “Maçın hakemi Cüneyt Çakır.. Sakin olun. Çok çabuk kart çıkarıyor” diye.
Kartal’ın talebeleri de bu uyarıya 90 dakika boyunca uymaya çalıştılar.
Kartal’ın bir bildiği mi vardı, yoksa eski karşılaşmalardan ağzı yandığı için mi bu uyarıya gerek duymuştu?
Her iki takım da aynı dizilişle  4-2- 3-1 sistemiyle sahada.
Tünel çıkışında iki takım oyuncuları sarmaş dolaş… Maç sırasında ise acımasızlar…
İlk köşe vuruşunu 6. dakikada Sarı-Lacivertliler adına Diego kullandı. Kornerin devamında doğum günü olan Selçuk ceza sahası dışından vurdu ve gol. 7.dakikada durum 0-1. Selçuk bu sezon ikinci kez ilk 11’de görev alıyor.
Fenerbahçe bastırıyor. Ve pozisyonları harcıyor.
Musa Çağıran  22’de Volkan’la karşı karşıya. Volkan zamanında çıkıp tehlikeyi önlüyor. 45.dakikada Volkan yine mükemmel kurtarıyor.
Diego, Alper ve Emenike ilk yarıda çok etkili olamadı. Kuyt ise hücumda çok top kaybetti.  Geride Bruno Alves ve Egemen  güven verirken, takım disiplininden kopmayan  Fenerbahçe ilk yarıyı 1-0 önde bitirmeyi başardı.
İkinci 45 dakika Sarı-Lacivertlilerin vuruşu ile başladı. 48. dakikada Diego’nun nefis pasında Emenike topu auta attı. Karabük 51. dakikadan sonra Fenerbahçe kalesine üst üste akın yapmaya başladı.
57. dakikada Viola köşeye vurdu Volkan kurtardı. Volkan’dan topu alan  Caner’in pasında Emenike hem golü hem taklasını attı. 0-2
66. dakikada Gökhan sakatlandı ve Mehmet Topuz’la yer değiştirdi.
73’de Sow oyunda, Kuyt dışarıda.
Dakika 75’de Viola’nın pasında Traore, Volkanı mağlup etmeyi başardı. 1-2.
Bu golden sonra Karabük, Fenerbahçe sahasına yerleşti. Bu arada Kardemirli futbolcuların sürekli itirazlarını görmezden geldi Çakır. Bu itirazları konuk futbolcular yapsa ne yapardı hakem?
84’te Diego’nun yerine Webo oyunda.
90. dakikada Webo boş kale yerine topu kaleciye teslim etti.
+4 oynanırken Furkan’ın şutunu Volkan yine müthiş kurtardı.
Ve Fenerbahçe çok da iyi oynamadığı Karabük deplasmanından 3 puala dönmeyi başardı..

Önceki ve Sonraki Yazılar