Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Konuşsana Aziz Yıldırım

ALİ Koç’un yaptığı açıklamalar sonrası Aziz Yıldırım sesini çıkaramadı. Yakın çevre haberi sızdırdılar. Tek diyebildiği “Ülker ile yapılan sponsorluk gelirini dahi borca yazmışlar” oldu… Gelir değil ki o artık; kırdırmacı insan!

Muhtemelen yarın divan toplantısına hazırlanıyorlar Şekipli takımıyla. O Şekip ki olaylı Beşiktaş maçında yaptığı açıklamalarla hepimizi yanıltmış idi. (Tek gözlemci varmış gibi konuşması ama üç tane olması..!)

Yine çarpıtmalarla karşımızda olacaklar şüphesiz. 

Adeta kulübü Katarlılara satmaya hazır hale getirme vazifesi yarıda kalan Aziz ve şürekasının şu saatten sonra diyeceği hiçbir şey taraftarı geri döndürmez. Antu.com sayfalarında dile getirilen kulüpten ihraç kampanyasına destek sunuyorum kesinlikle.

Yıllardır yapılan hatalar, beslemecilikle yandaş kazanıp camiayı etkisi altında tutma dönemi sona erdi.

Dün akşam Aziz’in sevdiği ve çok iş verdiği/bulduğu Oğuz Çetin’i izledim televizyonda. Diğer kulüp taraftarlarının dahi izlediği Ali Koç sunumunu izlememiş. Ali Koç’un verdiği 50 milyon dolar hibeyi 50 milyon TL değil mi o diyerek küçültmeye çalıştı ama komik duruma düşmekle kaldı. Sunumu izlemiş gibi yaptığı anlarda Ali Koç’u takdir edermiş gibi yaparken üstünde durduğu nokta “geçmişin açıktan suçlanmamasını takdir” oldu. Kim bilir Müjdat Yetkiner gibi benzerleri de kuytularda neler diyordur..!

Evet 600’ü aşmış borç ve çoğu bir yıl içinde ödenmeli; taraftar verdiği destekle destan yazıp rekor kırsa da durum vahim ötesi. Aziz’in “transferde kullanılabilecek 100 milyon euromuz var aslında” demesine güvenerek Ali Koç’a sarı kart göstermiştim, “bir yıldır Comolli ile oturup geyik mi yaptınız; nerede hoca nerede transferler!” demiştim. Harcayacak 1 liranın olmamasından sonra Altınordu’dan yanlış kalecinin alınmasına (Erce Kardeşler, Berke’den çok daha iyi kaleci) dahi ses çıkarmayacağım. Alınan her topçuyu bağrımıza basmalıyız (Bakayoko kazmasını almayın n’olur:).

Hasan Ali’yi, rakip yarı sahada her topu rakibe atan Mehmet Topal’ı, Aziz Yıldırım’dan miras 34’lük Kameni’yi, 33’lük Soldado’yu çılgınca alkışlayalım. Eljif Elmas’ın tanıdığımız değilse çapkınlıkla vakit geçirmesine kızmayalım. Ozan Tufan adını haykıran tribünleri gezerken kilo versin.

Tribünde, maçta, her yerde centilmenlik deyip 37’lik Volkan Demirel’in olası icraatlarına ses çıkarmamak, zihniyet değişimine uymasa da milleti o kadar da uyandırmayalım. Fener’e küfürlü marş söyleyen İsmail’i affettik, “Fener’e gelen her topçu mu top olur” diyen fanatik Gassaraylı Barış Alıcı’yı da Fenerli yapalım zira 15 yaşında, altı sene önce yazmış bunu!

Destek vereyim derken farkında olmadan Aziz’e malzeme üretmeye başladım! Bu köşe hep muhalif kalacak demekki…

Önceki ve Sonraki Yazılar