Gaspçı dehşetinde skandal olay!

Gaspçı dehşetinde skandal olay!

İstanbul Sancaktepe'de dün yaşanan olayda, bir markete giren silahlı iki şüpheli kadın kasiyeri darp ettikten ettikten sonra kasada bulunan 14 bin lirayı alarak kaçmıştı. Güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedilen olay sonrası harekete geçen emniyet güçleri soyguncuları yakaladı. İsyan ettiren gerçek ise polisin çapraz sorgusunda ortaya çıktı: Dayak yiyen kasiyer soyguncunun sevgilisiymiş ve yaşananların hepsi kurmacaymış...

Soygun Sancaktepe'ye bağlı Ravza Caddesi'nde bulunan bir markette dün meydana geldi.

Markete sabah saatlerinde yüzleri maskeli ve silahlı iki şahıs girdi. Suna isimli masiyere silahlarını doğrultan gaspçılar kasadan paraları istedi. Güvenlik kameralarındaki görüntülere göre; paniğe kapıldığı gözlenen Suna B. şahıslarca tartaklanmaya başlandı.  Ardından soyguncular çalışandan marketin arka tarafında bulunan kasayı açmasını istedi. Gaspçıların isteklerini yerine getiren kadın çalışan, kasada bulunan paraları gaspçılara verdi. Bu esnada da ‘saldırı’ devam etti. Ardından soyguncular çaldıkları paralarla marketten çıktı.

POLİSİ KANDIRAMADI

Çalışma kapsamında güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alınırken, market çalışanlarının ise bilgisine başvuruldu. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, kadın kasiyerinin uzun süreli darp edilmesini şüpheli buldu.

SEVGİLİ ÇIKTILAR!

Ekipler, bir yandan şüphelilerin kimliğini belirlemeye çalışırken, öte yandan kadın kasiyeri takibe aldı. Yapılan takipler sonucu kimlikleri belirlenen Recep S., Sertan E. ve Sinan Ç. isimli 3 şüpheli yapılan baskınlarla gözaltına alındı. Polis ekipleri gözaltına alınan şüphelilerin ilişkilerini mercek altına aldı. Yapılan incelemeler sonucu kasiyer Suna B.’nin şüphelilerden Recep S. ile bir yıldır sevgili olduğu belirlendi.

Çalışmalarını derinleştiren ekipler, 8 ay önce markette çalışmaya başlayan 21 yaşındaki Suna B.’nin soygunu 3 şüpheli ile birlikte planladığı belirlendi. Belirlemeler üzerine harekete geçen polis ekipleri Suna B.’yi de gözaltına alındı.

İNANDIRICI OLSUN DİYE DAYAK YEMİŞ

Emniyette sorguya alınan alınan Recep S., Sertan E. ve Sinan Ç.’nin soygunu birlikte yaptıklarını itiraf ederken, Suna B.’nin susma hakkını kullandığı öğrenildi. Öte yandan şüpheli Recep S.’nin soygun esnasında diğer market çalışanlarının Suna B.’den şüphelenmemesi için darp edilmiş gösterdikleri ortaya çıktı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.