Alişan fena yakalandı, inkar etti, ses kaydı yalanını ortaya çıkardı

Alişan fena yakalandı, inkar etti, ses kaydı yalanını ortaya çıkardı

Alişan, düğün öncesi Behzat Uygur'un sorularını yanıtladı... Türkücü Alişan'dan fena yakalandı... Posta gazetesine verdiği röportajda “Karımın çalışmasını istemem” diyen Alişan, röportaj yayınlandıktan sonra tepkiler üzerine " ben öyle bir şey söylemedim" dedi.. Posta gazetesi internet sitesi de o röportajın ses kaydını yayınladı.

Türkücü Alişan'ın Posta gazetesinde dün yayımlanan röportajında, “Karımın çalışmasını istemem” sözleri tepkilere neden olunca sosyal medya hesabı üzerinden  ifadelerinin çarpıtıldığını söyledi... Posta gazetesi ise röportajı yalanlayan Alişan'a ses kaydı ile yanıt verdi.

İşte Alişan'In verdiği röportaki sözlerini inkar ettiği o paylaşımı;


Alişan 22 Temmuz 2017 tarihinde Posta’dan Oya Çınar’a verdiği röportajda, evlenmek üzere olduğu Eda Erol ile ilgili bir soruya şöyle cevap vermişti:

“Karım elbette terliğimi ayağıma getirecek.Terliği kadın getirecek abi”

Ancak röportaj yayınlandıktan ve sözleri tepki çektikten sonra bu sözleri söylemediğini iddia etmişti. Alişan iddiasını tekrarladığı için söz konusu bölümün de ses kaydı da yayınlandı.

Alişan'ın Instagram'da yazdığı ve Posta'yı sözlerini çarpıtmakla suçladığı o satırlar şöyle:

“Benim evleneceğim insan şu anda bir dizide oynuyor ve evlendikten sonrada kendi kararını kendi verir..İster çalısır,ister çalışmaz ama bana sorarsa çalışmasını istemem dedim...Evleneceğim insanın tapusunu almıyorum,her kararı ortak verırız dedim.. ben ınsanların kafasında yaratmaya çalıştıgınız adam hıcbır zamam olmadım ve olmayacagım..Ne ayagına terlık ısteyen,ne ayagını yıkatan,ne de karısına sahıbı gıbı davranan adam degılım!!!!Buda sondur birdaha gazete roportajı vermiycem..”

İşte Alişan'ın açıklamalarından dikkat çeken bölümler:

* 42 yaşındayım hayatımda 3 kez cilt bakımı yaptırdım. 

* İnsan doğallıktan çıkıyorsa estetiğe karşıyım. Nişantaşı'nda bütün kadınlar kardeş gibi. Sanki hepsi aynı tornadan çıkmış.

* Buse isterse estetik yaptırır. Terliklerimi getirdikten sonra sorun yok. Ben öyle bir adam değilim abi. Evlendin diye kadının tapusunu almıyorsun. 

* Bingöllüyüm. Doğulu bir ailenin çocuğuyum. Kendimize göre örfümüz, adetimiz var. filmlerde gösterildiği gibi aşiret değiliz. Kadınları ikinci plana atan bir durum hiç olmadı bizde. Hiçbir büyüğümün karısına, kızına kötü davrandığını görmedim. Ama Türk erkeği maçodur. Sonuçta burası Türkiye ve benim de kurallarım var.

* Buse şimdi 'Payitaht Abdülhamid'de oynuyor. Hazirana kadar sözleşmesi var. Benim param ailemi güzel bir şekilde geçindirmeye yetiyorsa, karımın çalışmasını istemem. Ama çalışmak istiyorsa da 'Höt! Çalışma' diyemem. Ona bırakırım ama Buse de istemiyor. evlendikten sonra inşallah bir an önce çocuk.

* Hiç beklemediğim bir zamanda geldi Buse, beni tedavi etti. Evliliğe son derece hazırım. 

* Evi tuttuk. Döşüyoruz. İnşallah 6 mayıs'ta evleneceğiz. Evi döşeme konusunda zevkim biraz kötü. Hepsini Buse'ye bıraktım.

*Bir müddet evliliği yaşamak istiyorum. Çünkü ben hayatımda hiçbir kadınla bir evi paylaşmadım. Gece aklıma esince 'Hazırla bavulu gidiyoruz' özgürlüğünü yaşamak istiyorum. Doğum gününde Buse'yi istemeye gideceğiz.