Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Koyunum, Koyunsun, Koyun

Fenerbahçe dün akşam United karşısında ne yaptı bilmeden yazılıyor bu satırlar. Dilerim ki Volkan Şen ve Lens’li Fenerbahçe ilk yarıyı önde kapatmış ve maç en az 2-1 bitmiş olsun. Fenerbahçe hangi sonucu almış olursa olsun; Volkan Şen ya da Lens sakatlanmamış ise haftasonu gidecekleri Akhisar deplasmanından galibiyetle dönecekler. 


Akhisar Belediyespor’un kadro kimyasına aykırı bir hoca getirildi: Tolunay Kafkas. Başından beri bu ne biçim kadro deyip durdu ve en sonunda kötü sonuçların yardımı ile herkes birbirine girdi. Douglao ile Sami kadro dışı bırakıldı. Takımın Rodallega’dan sonra en iyi oyuncusu olarak gördüğüm sağbek
Miguel Lopes ise sarı kart cezalısı. Galatasaray bu akşam Başakşehir ile berabere kalıp puan kaybederse; milli ara dönüşü Fenerbahçe, derbiyi kazanıp onları yakalayabilir. Fenerbahçe eksik Akhisar karşısında hata yapmaz diyorum. Rıza Hoca ile kendine gelen Antalyaspor’u yıkabilecek hücum hattı Gençlerbirliği’nde yok diyorum. Djalma Campos’suz yine iyi idare ediyorlar. Antalya’nın yenilmesi söz konusu olamaz. Bu akşam GS – Başakşehir kapışmasında karşılıklı gol, kesinlikle VAR diyorum. Muslera ve Volkan gibi iki kaleci varken tahminimiz riskli dursa da bu iki takımın aynı durumdaki son iki maçı 2-2 ve 3-3 bitmişti.  Ve ortaya şu banko kupon önerisi çıkıyor:


101 GS – Başakşehir VAR (1,55)

119 Antalya – Gençlerbirliği (H1) (1,35)

149 Akhisar – Fenerbahçe 2 (1,55)

Toplam Oran: 3,24 Misli: Size kalmış...

Ighalo ve Deeney’li Watford bir şekilde Liverpool’a gol atar; Bournemouth, Sunderland’i yener; önliberoları eksik Karabük ve Bursa karşılıklı golleşir; Kayserispor, Osmanlı deplasmanında gol kaydına muvaffak olur; Fransa’nın lideri sondan üçüncü Caen’i deplasmanda yener ise aşağıdaki kupon muhakkak gelir:


119 Antalyaspor – Gençlerbirliği 1 ve 0 açık (banko)

143 Liverpool – Watford Var (banko)

149 Akhisar – Fenerbahçe (2) (banko)

101 GS – Başakşehir Var (banko)

113 Bournemouth – Sunderland (1) (1,45)

107 Karabük – Bursa Var (1,55)

Sistemli sistem 5. Kupondaki Bankolar:


132 Rize - Adana 1 (1,50)

136 Osmanlı – Kayseri Var (1,60)

137 Caen – Nice 2 (2,10)

Sistem 3-4-5 Maksimum Kazanç: 1262 TL


MAALESEF iki ihtimale indirgeyebildiğim üç maç bulamadım zira ters eşleşme haftasındayız ve üstüne sarı kart cezalarının meyvelerini verdiği günleri yaşayacağız. Mesela Başakşehir’de sol stoper Epureanu cezalı, artık ilk deplasman gollerini yerler dedim. Galatasaray’da Tolga Ciğerci cezalı; Visca, Emre ve arkadaşları muhakkak yazar dedim ama ötesine geçemedim. Konyaspor, Kasımpaşa ile ya berabere kalır ya tek farklı yener diyecektim ama Kasımpaşa stoperi Otigba da cezalı. Bazen verilere boyun bükmeli, ana beklentilerle küçük oynamalı.


Yine de ülkemizde bahis tekeli olmasaydı ne güzel olurdu diye düşünmeden edemiyor insan. İmkân olsa Fenerbahçe galibiyeti ve Antalyaspor yenilmezliğine oynayıp geçiversek haftayı… Ama illaki üçüncüyü eklemek zorundayız. Koyunlar olarak çobanlarımıza iyi bakmalıyız… 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar