BEHZAT Ç geri mi dönüyor

BEHZAT Ç geri mi dönüyor

Yayınlandığı dönemde fenomen haline gelen Behzat Ç.'nin senaristi Emrah Serbes'in yaptığı paylaşım dizi hayranları heyecanlandı.

 Emrah Serbes Behzat Ç.'yi anlattıEmrah Serbes Behzat Ç.'yi anlattı

 Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun rol aldığı Behzat Ç.'nin senaristinin attığı tweet, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Yayınlandığı akşamlar özellikle sosyal medyada çok konuşulan ve fenomen haline gelen dizi hakkında Ekşi Sözlük'te ortaya atılan bir iddia ve dizinin senaristi Emrah Serbes'in sosyal medyadaki paylaşımı 'Behzat Ç. yeniden mi başlıyor' sorusunu akıllara getirdi.



 Ekşi Sözlük'te 'Behzat Ç.'nin yeni sezonda tekrar başlaması' başlığı altında dizinin senaristi Emrah Serbes'in de bulunduğu bir fotoğraf paylaşıldı. Başlıkta dizinin yeniden başlaması yönünde çalışmalar yürütüldüğü iddia edildi. Daha sonra Emrah Serbes, Twitter'daki kişisel hesabından "Görüşüyoruz olabilir" şeklinde bir tweet attı. Binlerce kişi paylaşımı retweet edip, beğendi.




 96 bölüm yayınlandıktan sonra final yapan dizinin sevenleri bu gelişmeler üzerine sosyal medyada "Behzat Ç. Yeniden" etiketi altında dizinin yeniden yayınlanması için çok sayıda paylaşımda bulundu.