Bu kadınlar nereden bakıyor?

Bu kadınlar nereden bakıyor?

Kadıköy’de faaliyet gösteren Mevlana Eğitim ve Kültür Vakfı’nın REVNAK Sanat Besk-ü Name arabesk-popüler müzik korosunun ‘ustalara saygı’ gecesi büyük ilgi gördü.

Kadıköy’de faaliyet gösteren Mevlana Eğitim ve Kültür Vakfı’nın REVNAK Sanat Besk-ü Name arabesk-popüler müzik korosunun ‘ustalara saygı’ gecesi büyük ilgi gördü.Repettitörlüğünü Tufan Çelik’in, şefliğini de Gürkan Ortakale’nin yürüttüğü konserde bir de sürpriz yaşandı. Ustalara saygı konserinde şef Gürkan Ortakale’ye ‘usta ödülünü’ hocası Birsen Geçikli verdi. Gecenin süprizinde konuşan Geçikli müziğin evrensel bir güç kaynağı olmasının yanı sıra vefa ve sevgiyi de içine alan bir eylem olduğunu hatırlattı.30 eserin seslendirildiği gecede Orhan Gencebay, Arif Sağ,Ferdi Tayfur, İbrahim Erkal, İbrahim Tatlıses, Çelik, Barış Manço gibi ustaların ederlerini seslendiren koroda şu genç sanatçılar solo eserleri başarı ile icra etti.

Çınar Ersanlı, Hicran Argun, Bade Kurt, Canan Biter, Tülay Yakar, Çiğdem Nalçacı, Kemal Demir, Namık Kemal Yazıcı,Lilay Gürbüz, Gülsemin Cangel, Uğur Özgünay, Eda Güleç, Özgür Özyılmaz, Keziban Çimen ve Haydar Yağız