C Majör İş’ten anlamlı konser

C Majör İş’ten anlamlı konser

Türkiye ekonomisine yön veren önemli iş insanlarının kurduğu C Majör İş’ten Sesler Korosu, 15 Mayıs akşamı İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda İstanbul Down Sendromu Derneği yararına konser verecek

Türkiye’de başta çocuklar ve genç- ler olmak üzere nüfusu harekete geçirmek ve geleceğin sağlıklı toplumunu oluşturmak için iş dünyasının önde gelen başarılı isimleri tarafından 2016 yılında kurulan C Majör İş’ten Sesler Korosu, ilk konserini Dünya Engelliler Vakfı koordinatörlüğünde geçtiğimiz Kasım ayında Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda vermişti. Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, DenizBank CEO’su Hakan Ateş, Atasay Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, Dedeman Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, Ener Holding Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Işık, Proje Koordinatörü ve Koro Şefi Nergis Yıldırır ve Orkestra Şefi Keman Virtüözü Muhammed Yıldırır’ın girişimleriyle kurulan koro, şimdi de 15 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda 2. konserini verecek.

Elde edilecek gelir bağışlanacak

Konserden elde edilecek tüm gelir İstanbul Down Sendromu Derneği’ne bağışlanacak. Ünlü sanatçılar Alişan, Özgün, Hatice ve sürpriz isimlerin de misafir sanatçı olarak yer alacağı gecede, Türkiye’nin en önemli iş insanlarından oluşan 60 kişilik koro, 45 kişilik senfoni orkestrasıyla Türk Sanat Müzi- ği’nin en sevilen 25 şarkısını seslendirecek.

Seyircilere müzikle harmanlanmış keyifli vakit geçirme imkanı sunan konserin biletlerine İstanbul Down Sendromu Derneği’nden ulaşabilirsiniz.