CHP'li başkan konuştu, Zeytinli Rock Festivali 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı ile inledi

CHP'li başkan konuştu, Zeytinli Rock Festivali 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı ile inledi

30 yıldır Belediye Başkanlığı yapan Edremit'in CHP'li Belediye Başkanı Kamil Saka Zeytinli Rock Festivali'de kısa bir konuşma yaptı. CHP'li Başkanın konuşmasından sonra konser alanında gençler 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' ve 'Türkiye laiktir laik kalacak sloganları attı.

Barış Can- Yurt Gazetesi

Edremit Belediye Başkanı Kamil Şaka dün başlayan Adalet Kurultayı'nın açılışına katıldıktan sonra akşam saatlerinde Edremit'e geldi. Buradan Zeytinli Rock Festivali'nin yapıldığı konser alanına hareket etti. Saka, Şebnem Ferah konseri başlamadan çok kısa gençlere hitab etti. 

Saka'nın konuşmasından sonra konser alanındaki gençler 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' ve 'Türkiye laiktir laik kalacak' sloganlarını attı. Konuşmanın sonunda kısa bir süre Izmir Marşı da söylendi.

Saka konuşmasına başlamadan önce Türkiye'nin dört bir tarafından gelen gençlere 'hoş geldiniz, iyiki geldiniz, buraları şenlendirdiniz, bizler sizleri görmekten mutluyuz umarım sizler de mutlusunuzdur' dedi.

Saka konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 

Bu güzel ülkenin, güzel köşelerinden buralara gelip burayı daha da guzellestirdiginiz için biz Edremitliler olarak tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.

En önemlisi de başta sizleri burada toplayan sevgili Umut olmak üzere emeği geçen herkese ben Edremitliler adına teşekkür ediyorum.

Ülkede bazı şeyler değiştirilmeye çalışılıyor. Ama ne olursa olsun bu yurdun her karış toprağında her köşesinde sarkilarimiz çalınacak, türkülerimiz söylenecek. Ne olursa olsun bu ülkenin her köşesinde biz Türküyle, Kürdüyle, Laziyla, Cerkeziyle, Alevisiyle, Sunnisiyle birlikte beraber kol kola yasiyacagiz. 

Bu ülkeyi bize bırakan başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu ülkeyi bize bırakanlar bizden bunu istiyorlar. Onun içinde biz onu sonsuza kadar yaşatacağız.

O Mustafa Kemal Paşa yaşayacak. Bazılarına inat yaşayacak. Biz hepimiz Mustafa Kemal'in askerleri olacağız.

Hepinizi tekrar tekrar sevgiyle kucaklıyorum. Hoşça kalın, dostça kalın diyorum ve Türkiye laiktir laik kalacak diyorum