Festivale ilginç çağrı: Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel!

Festivale ilginç çağrı: Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel!

3 gün sürecek olan Nilüfer Müzik Festivali başlıyor.


Nilüfer Belediyesi’nce 3’üncü kez düzenlenecek olan Nilüfer Müzik Festivali, 10-13 Ağustos tarihlerinde Balat Atatürk Ormanı'nda gerçekleştirilecek. Kamu kurumu tarafından düzenlenen en büyük festival olan etkinlikle ilgili konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu yıl 120 bin kişinin kişinin festivale katılım göstermesini beklediklerini söyledi.

15 BİN KİŞİ KAMP YAPACAK

Festivalde daha çok yerel lezzetleri ve kadın derneklerinin yapmış olduğu ürünleri ön plana çıkaracaklarını belirten Bozbey, “Üç farklı sahnenin olacağı ve aralıksız müziğin olacağı festival alanında 15 bin kişinin de kamp yapmasına olanak sağlayacağız. Diyoruz ki dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” dedi.

‘YAPMAN GEREKENLER VAR, HAREKETE GEÇ!’

“Yaşam döngüsüne saygı için, küresel adaleti sağlamak için senin de yapman gerekenler var! Harekete geç!” çağrısı yapan ve ‘Sorumlu tüketim ve üretim’ sloganıyla düzenlenecek olan Nilüfer Müzik Festivali’ne 47Soul, Adamlar, Akın Sevgör, Ars Longa, Barış K, Bohemian Betyars, Bubituzak, Büyük ev ablukada: Fırtınayt, Can Gox, Cem Adrian, Chico Trujillo, Cihan Murtezaoğlu, Cümbüş Cemaat, Dardust, Deer fom space, Erik Truffaz, Eskiz, Flört, Gallowstreet, Gaye Su Akyol, Gevende, Glasxs, Hedonutopia, Hey! Douglas, In Hoodies, Islandman, İlhan Ersahin's İstanbul Sessions feat Erik Truffaz, İnsanlar, Jakuzi, Kaan Düzarat, Korhan Futacı ve Kara Orkestra, Koza Mostra, Kozmonot Osman, Kuenta I Tambu, La Caravane Passe, Txarango, Marta Ren & The Groovelvets, Melis Danişmend, Memoria de Peixe, Men with a plan, Mind Shifter, Mr Zarko, Nihil Piraye, Nusaibin, Ponza, Rain Lab, Sattas, She past away, Son Feci Bisiklet, Speed Caravan, The Away Days, The Celtic Social Club, Vendetta, Yüzyüzeyken Konuşuruz gibi 12 ülkeden 60 sanatçı ve grup katılacak.