Film galasında Ünlü Oyuncu ayakta durmakta zorlandı...

Film galasında Ünlü Oyuncu ayakta durmakta zorlandı...

Septik şok yaşadığı nedeniyle bir süre yoğun bakımda kalan ve ölümden dönen Nejat İşler, alkol alışkanlığından bir türlü vazgeçemedi. Kaybedenler Kulübü Yolda'nın galasında çok alkollü olduğu görülen İşler, ayakta duramadı.

‘Kaybedenler Kulübü Yolda’ filminin galası önceki gün Kadıköy’de REXX Sineması’nda gerçekleştirildi. Galaya katılanlar arasında serinin ilk filminde de rol alan Ahu Türkpençe ile Bestemsu Özdemir vardı. Bestemsu Özdemir’in sırt dekoltesi dikkat çekti. Gösterim öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan filmin oyuncularından Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in alkollü halleri dikkat çekti. Röportaj sırasında sorulan soruları yanıtlayamayan Nejat İşler’in söylemek istediklerini kimse anlayamadı. Ayakta durmakta zorlanan Nejat İşler, sadece “Allah devamını hayır etsin” dedi. Merve Çağıran’ı işaret eden İşler, “O bizim canımız” diye konuştu.

İşler’in Çağıran için durduk yere neden böyle bir söz söylediğini anlayamayan oyuncularda kahkahalarına engel olamadı.

Basın mensuplarının filmdeki karakterleri sorması üzerine oyuncuların hiç birinden cevap gelmedi. Bir muhabirin “Hande ve Merve Hanım yeni filmde kiminle aşk yaşıyorlar?” sorularına Rıza Kocaoğlu, “Aşk deyince gözler bana döndü. Ben biraz duygusalım. Çok üzerimize geliyorsunuz, o yüzden size kırılıyoruz. Bu filmde de ben Sarp’la aşk yaşıyorum. Benim partnerimde o” diye yanı verdi.

AYAKTA DURAMADI

İşler ayakta duramadı. Düşme tehlikesi yaşayan İşler’i, Rıza Kocaoğlu koluna girerek destek oldu. Kocaoğlu, salona kadar İşler’i taşıdı.

Film galasında Ünlü Oyuncu ayakta durmakta zorlandı...