Görevimiz Tatil’e İzmir’de anlamlı hediye

Görevimiz Tatil’e İzmir’de anlamlı hediye

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Görevimiz Tatil'in yıldız oyuncuları İzmirli izleyicilerle buluştu. Zeytin ağaçlarını koruyan bir mesaja sahip olan film ekibine, zeytin ağacı hediye edildi.

Çekimleri İzmir Ödemiş'in Birgi Köyü'nde gerçekleşen ‘Görevimiz Tatil’ turneye çıktı. Filmin yönetmeni Murat Şeker, Demet Akbağ, Zafer Algöz ve senaryo ortağı Ali Tanrıverdi, önce İzmir Mavibahçe AVM'de hemen ardından da Manisa Turgutlu Cinepol Sinemaları'nda Egelilerle buluştu.

Manisa Turgutlu'da film ekibini büyük bir sürpriz bekliyordu. Sinema salonuna giriş yapan oyuncular fuayede İbrahim Tatlıses'le bir araya gelerek sohbet etti. Ardından hep birlikte Turgutlu halkıyla beraber filmi izledi. İbrahim Tatlıses film ekibini tebrik ederek filmi çok sevdiğini ve tekrar izleyeceğini söyledi. Cinepol Sinemaları'nın sahibi ünlü yapımcı Polat Yağcı da ev sahipliği yaptığı bu etkinlikte, misafirleriyle birlikte objektiflere gülümsedi.

İZMİRLİLERDEN FİLM EKİBİNE ZEYTİN AĞACI!

İzmir'de büyük bir coşkuyla karşılanan film ekibine anlamlı bir hediye verildi. Zeytin ağaçlarını koruma hikayesiyle gündeme oturan ‘Görevimiz Tatil’ ekibine İzmirliler birer dikili zeytin ağacı hediye etti.