Hakan: Muhafız devam edecek mi? 

Hakan: Muhafız devam edecek mi? 

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği Netflix dizisi 'Hakan: Muhafız' yeni sezon için onay aldı.

Netflix, bugün ilk sezonu 14 Aralık 2018’de 190’dan fazla ülkede gösterime giren; yapımcılığını ise Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam’ın üstlendiği ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız’ın (The Protector) yeni sezonlar içinde onay aldığını duyurdu.

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur’un yer aldığı diziye ikinci sezonda yeni isimler katılıyor.

Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi başarılı isimlerin hikayeye renk katacağı fantastik drama türündeki dizi, hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaştı.

Dizinin yeni sezonlarının 2020 yılında yayına girmesi planlanıyor.

Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl “Çok yetenekli bir oyuncu kadrosu ve yapım ekibiyle birlikte 2 sezon daha çekecek olduğumuz için heyecanlıyız. Aşk, aksiyon, komedi, macera gibi Türk dramalarından alışkın olduğumuz temaların yanı sıra fantastik öğeler de içeren, İstanbul’u hikayenin odağında tutan Hakan: Muhafız sayesinde tüm dünyadaki izleyicilerimizin Türk yapımlarının başarısına bir kez daha şahit olduğunu düşünüyoruz ve bu hikayeyi daha da genişleterek izleyicilerimizle buluşturacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.