Halil Sezai: Şimdi o ağzındaki zehri tükür

Halil Sezai: Şimdi o ağzındaki zehri tükür

Şarkıcı Halil Sezai, hedef haline gelmesinin ardından sosyal medya hesabından yazılı açıklama yayımladı.

 15 Ağustos'ta Bursa'da bir gece kulübünde elinde içki bardağıyla konser veren Halil Sezai Paracıklıoğlu, 15 Temmuz gecesi FETÖ üyesi bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vatandaşlara yönelik sokağa çıkın çağrısını hedef alarak "Kusasım var" temalı bir açıklama yapmıştı.

 "SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM" AÇIKLAMASI  
 Aldığı tepkiler sonrası bugün yeni bir açıklama yapan Sezai, linç edildiğini belirterek sözlerinin arkasında olduğunu söyledi.
 "BENİ TARAF GÖSTERENLER EN BÜYÜK KIŞKIRTICILARDIR"
 “Bir kısım yandaş medyanın cımbızla çıkararak kendince ve art niyetle yorumlayıp servis ettiği sözler, hedef göstermek ve linç kültürünü körüklemekten başka bir şey değildir” diyen Halil Sezai, açıklamasında “Beni taraf gösterip, başka bir tarafa hakaret ettiğimi iddia edenler bu ülkedeki en büyük kışkırtıcılardır” ifadelerini kullandı.
 "ÖRGÜTLERİ BEN KURMUŞUM GİBİ.."

 Halil Sezai, “Benim vatan ve bayrak sevgimi, Allah korkumu sorgulamak kimsenin haddi değildir” diyerek şunları söyledi; “FETÖ’yü, PKK’yı ya da zehirli bir mantar gibi her yerde biten diğer terör örgütlerini ben kurmuşum gibi aşağılık bir şekilde hakaret edip, illa bir kalıba sokmaya çalışmakta neyin nesidir? "