İşte Kurtlar Vadisi'nin yönetmeninden yeni dizi! Çok iddialı geliyorlar

İşte Kurtlar Vadisi'nin yönetmeninden yeni dizi! Çok iddialı geliyorlar

2003’te ‘bu bir mafya dizisidir’ sloganıyla yayımlanmaya başlayan ve ilk bölümünden itibaren büyük küçük herkesi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi’nin yönetmeninden yeni bir müjde geldi.

4 sezonuyla 97 bölümlük Kurtlar Vadisi dizisinin yönetmen koltuğunda oturarak herkesi başarısına hayran bırakan Kurtlar Vadisi’nin ardından Doğan Ümit Karaca, yeni bir yapımla geri dönüyor. İlk tanıtımı yayımlanan yeni dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu.

TRT 1’in yaz sezonunda ekrana getireceği yapımlardan "Balkan Ninnisi" dizisinin çekimleri, Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te başladı. Dizi yapımcılarından yapılan açıklamaya göre, çekimleri 14 Mayıs'ta Üsküp’te başlayan ve Balkan insanının samimi, içten ve neşeli öykülerini anlatan dizi, oyuncu kadrosuyla dikkati çekiyor. Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad’ın, başrolleri Emre Bey ve Merih Öztürk’le paylaştığı dizide, Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut ve Erman Saban rol alıyor.

BALKAN NİNNİSİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?
Balkan Ninnisi, Vardar Nehri'nin ikiye böldüğü, Taş Köprü'nün birleştirdiği, Makedonya'nın başkenti Üsküp’te geçen bir aşk öyküsünü gözler önüne serecek.

BALKAN NİNNİSİ İLK TANITIM