İzmir okumaya, düşünmeye, Hayır'lı direnişe devam ediyor

İzmir okumaya, düşünmeye, Hayır'lı direnişe devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ'ın katkıları ile TÜYAP tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği ile hazırlanan  22. İzmir Kitap Fuarı dün sona erdi.

Bu yıl 434 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla her zamanki yeri olan Kültürpark'ta gerçekleşen 22. İzmir Kitap Fuarı,  yaklaşık 150 kültür etkinliğine ev sahipliği yaptı.
  
Onur konuğu şair Sina Akyol olan fuar, dokuz gün boyunca düzenlenen söyleşi, panel ve imza günleriyle aralarında CHP İzmir Milletvekili ve Yurt Gazetesi yazarı Mustafa Balbay, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, YARSAV eski Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, İlber Ortaylı, Canan Tan, Ayşe Kulin, İrfan Değirmenci, Murathan Mungan, İsmail Saymaz, Banu Avar, Selçuk Erdem, Gani Müjde, Türkan Şoray,  Deniz Kavukçuoğlu, Can Yılmaz, Zafer Algöz, Yılmaz Özdil, Ahmet Telli, Ercan Kesal, Tarık Tufan, Erdoğan Aydın, Orhan Alkaya, Feyza Hepçilingirler, Alper Canıgüz, Muazzez İlmiye Çığ, Elif Türkölmez, Selçuk Aydemir, Küçük İskender, Akif Kurtuluş, Ataol Behramoğlu, Muzaffer İzgü, Azra Kohen, Canan Karatay, Aret Vartanyan, Gülten Dayıoğlu,  Erdil Yaşaroğlu, Canfeza,  Öznur Yıldırım, Behiç Ak, Sedef Kabaş ve Nuray Sayarı’nın da bulunduğu pek çok değerli isim sevenleriyle buluştu.
 

 
Milyonlarca okuru, 22 yıldır kesintisiz olarak yayıncılar ve yazarlarla buluşturan fuar da bu yıl bazı okuyucuların kitapları 'oku, düşün, hayırlı direnişe devam et' yazarak imzalayıp birbirine hediye etmesi dikkat çekti.
 
Mustafa Balbay, attığı tweet de 'İzmir Kitap Fuarı'nda Türkiye için kafa yoran dostlarla, mücadele arkadaşlarıyla, kalem arkadaşlarıyla buluştuk.' dedi.