Kapanan Gırgır dergisi yazarı Çatal'ın ilk kitabı çıktı!

Kapanan Gırgır dergisi yazarı Çatal'ın ilk kitabı çıktı!

Gırgır dergisi yazarı Mehmet Ali Çatal’ın “Bi Kahve İçebilir Miyiz?” adlı ilk kitabında kadın erkek ilişkileri mizah hikayeleriyle irdeleniyor.

Geçtiğimiz aylarda olaylı bir şekilde kapanan Gırgır Dergisi'nin yazarı Mehmet Ali Çatal’ın ilk kitabı çıktı. 20 mizah hikayesi içeren kitapla ilgili konuşan Mehmet Ali Çatal, “Gırgır’ı takip edenlerin aşina olacağı, etmeyenlerin ise  şaşıracağı tarzda farklı bir üslup kullanıldı kitapta. İnsanların otobüste de, kumsalda da rahatça okuyabilmeleri için elimden geleni yaptım” dedi. 20 hikayenin yer aldığı "Bi Kahve İçebilir Miyiz?" adlı kitap 80 sayfa.

Çatal kitapla ilgili olarak ise şöyle konuştu: "Kitabın içinde 20 hikaye var. Yazarken okuyucuyu sıkmamak, telefonuyla oynatmamak ve gülümsetmek 1. görevim oldu. Kelime uydurmayı hep sevmişimdir. Kendi kısaltmalarım var, bunlar hoşuma gider ve anlattığım olayı hızlandırdığını düşünüyorum. Zaten günlük hayatta da birine bir şey anlatırken aynen böyle anlatırım. Bi Kahve İçebilir Miyiz?,  kız peşinde koşan, utangaç, parasız pulsuz ama yakışıklı bir adamımız var. Kendisi aşağılık kompleksi sıkıntısı da çekiyor. Psikolojik sorunlu.  Ama tatlı sorunlu. Bu yüzden başına acayiplikler geliyor. Kitapta kadınları çok seven bir rahatsızı okuyacaksınız".