Kitap Fuarı'nda CHP'li yazarlar günü

Kitap Fuarı'nda CHP'li yazarlar günü

CHP'nin gazeteci Milletvekilleri, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat öncülüğünde 36. İstanbul Kitap Fuarında tutuklu vekil Enis Berberoğlu'nun kitabını bugün imzalayacaklar. Ayrıca gazeteci -yazar Yaşar Seyman'ın Hüznün Coşkusu Altındağ adlı kitabı otuz yıl sonra TÜYAP Kitap Fuarında yeniden okurla buluşuyor. Öte yandan 'Adalet Yürüyüşü' resmi bir belge bırakmak ve yaşananların tarihi bir vesikalık olması düşüncesiyle CHP İzmir eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir tarafından

CHP'nin gazeteci Milletvekilleri, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat öncülüğünde 36. İstanbul Kitap Fuarında tutuklu vekil Enis Berberoğlu'nun kitabını imzalayacaklar. 11 Kasım günü saat 14.00'te fuarın en ilgi gören etkinliği olacağı düşünülen imza gününde 'Adalet' vurgusu yapılacak.

Gazeteci -yazar Yaşar Seyman'ın Hüznün Coşkusu Altındağ adlı kitabı otuz yıl sonra TÜYAP Kitap Fuarında yeniden okurla buluşuyor. 11 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek olan imza günü 14.00-17.00 saatleri arasında TÜYAP Kitap Fuarı üçüncü salon 3303 numaralı salonda gerçekleştirilecek.

'Adalet Yürüyüşü' resmi bir belge bırakmak ve yaşananların tarihi bir vesikalık olması düşüncesiyle CHP İzmir eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir tarafından Turuncu'nun Seyir Defteri adı altında kitaplaştırıldı. Özdemir, 36. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'nda Turuncu'nun Seyir Defteri'ni 4-12 Kasım arasında İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'nda yerini alacak. TÜYAP'taki fuarın 8'inci gününde 11 Kasım saat 12:00'da 2 Nolu Salon 2314 A Stand'ta Özdemir kitabını okuyucuları için imzalayacak.