Nilgün Belgün, 'kandırıldık' diyen meslektaşlarını yalanladı!

Nilgün Belgün, 'kandırıldık' diyen meslektaşlarını yalanladı!

Tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün, Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle çekilen videonun Cumhurbaşkanlığı tarafından desteklendiğini bilmediğini söyleyen meslektaşlarını yalanladı.

Tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün, Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle çekilen videonun Cumhurbaşkanlığı tarafından desteklendiğini bilmediğini söyleyen meslektaşlarını yalanladı.

Kendilerini Nilgün Belgün'ün davet ettiğini savunan sanatçılar, adeta 'kandırıldıklarını' dile getirdiler.

Aralarında Nilgün Belgün, Haldun Dormen, Suna Keskin, Nevra Serezli, Oya Başar, Göksel Kortay ile Doğa Rutkay'ın yer aldığı klip, dün televizyonlarda yayınlanmıştı. Cumhurbaşkanlığı forsunun yer aldığı klipte oynamaları nedeniyle eleştirilen bazı sanatçılar, klibin cumhurbaşkanlığı tarafından desteklendiğini bilmediğini söylemişti.

Kendilerini Nilgün Belgün'ün davet ettiğini savunan sanatçılar, adeta 'kandırıldıklarını' dile getirdiler.

Twitter hesabından açıklama yapan Nilgün Belgün ise 'özel ve güzel bir amaçla oluşturulmuş proje'nin bazı tiyatrocuların baskısı nedeniyle haksızlığa uğradığını söyledi.

Belgün, katılımcıların projeden haberdar olduğunu ifade ederek, "Projenin yasal izinleri için tüm sanatçı dostlarımdan muvafakatnameler alınmış ve reklam yayına girmeden önce Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı forsunun yer aldığı videonun son hali WhatsApp ile herkesle paylaşılmıştır" dedi.

Amacının sanatın birleştirici özelliğini vurgulamak ve sanatın farkındalığını göstermek olduğunu söyleyen Belgün, "Sanat birleştirir, sanat geliştirir, sanat iyileştirir'. Herkese sevgi, saygı, hoşgörü ve sanat dolu günler dilerim" ifadesini kullandı.