Star Wars’un yeni filminin adı belli oldu

Star Wars’un yeni filminin adı belli oldu

Yönetmen Ron Howard, Twitter hesabından paylaştığı bir videoyla Han Solo'nun hayatını konu alacak filmin adının ‘Solo: A Star Wars Story’ olacağını açıkladı.

Howard’ın yayınladığı videoda, bir çift 'pati'nin kendisine uzattığı tabelayı ters çevirip filmin adını gösterdikten sonra, “Önümüzdeki yıl görüşmek üzere” dediği görüldü.

CBS News televizyonunun aktardığına göre yeni filmde Alden Ehrenreich’in canlandıracağı Han Solo’nun Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi ve A New Hope'daki bir çift droid ile tanışmadan önceki dönemi konu alınacak.

Yönetmen Ron Howard, Twitter hesabından paylaştığı bir videoyla Han Solo'nun hayatını konu alacak filmin adının ‘Solo: A Star Wars Story’ olacağını açıkladı.Howard’ın yayınladığı videoda, bir çift 'pati'nin kendisine uzattığı tabelayı ters çevirip filmin adını gösterdikten sonra, “Önümüzdeki yıl görüşmek üzere” dediği görüldü.CBS News televizyonunun aktardığına göre yeni filmde Alden Ehrenreich’in canlandıracağı Han Solo’nun Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi ve A New Hope'daki bir çift droid ile tanışmadan önceki dönemi konu alınacak.‘Solo: A Star Wars Story’, Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi’nin ardından 3’li spin-off’un ikincisi olacak. Filmin önümüzdeki mayıs ayının 25’inde gösterime girmesi bekleniyor.