Tarantino'dan 'Star Trek' açıklaması

Tarantino'dan 'Star Trek' açıklaması

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino, bir süredir gündemde olan yeni Star Trek filmi hakkında açıklama yaptı.

Yönetmen Quentin Tarantino, bir süredir gündemde olan “Star Trek” filmi hakkında açıklamalarda bulundu. Tarantino’nun yazdığı bir öyküden yola çıkarak hazırlanan yeni “Star Trek” projesi için hazırlıkların sürdüğünü doğrulayan usta yönetmen, filmin senaryosunun tamamlandığını söyledi.

Filmloverss’ın Empire’dan aktardığı habere göre, “Vacancy”, “The Revenant” ve “Overlord” gibi filmlerle tanınan Mark L. Smith’in kaleme aldığı söylenen senaryo hakkında Tarantino, kendisinin senaryoya göz atıp fikirlerini belirtmesi gerektiğini ama henüz bunu yapmaya fırsat bulamadığını belirtti.

Tarantino’ya yeni “Star Trek”in diğer filmleri gibi 18+ yaş sınırı alıp almayacağı da soruldu. Projenin 18+ yaş sınırı alacak bir film olduğunu söyleyen Tarantino, kendisinin yapması hâlinde kesinlikle 18+ bir film olacağını belirtti. Tarantino’nun bu açıklaması usta yönetmenin sadece filmin hikâyesini yazmakla kalmayıp yönetmen koltuğuna da oturabileceğini gösterdi.

J.J. Abrams’ın yapımcısı olduğu “Star Trek” serisinin dördüncü filmi iptal edildi, ancak Tarantino’nun dahil olduğu yeni filmin çekilmesi hâlinde J.J. Abrams yapımcılar arasında yer almaya devam edecek.