Vatanım Sensin 39.bölüm fragmanında İsmet Paşa geliyor!

Vatanım Sensin 39.bölüm fragmanında İsmet Paşa geliyor!

Vatanım Sensin yayınlanan 39. bölüm fragmanıyla izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarının efsanevi dizileri arasında yer alan Vatanım Sensin yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Dağıstanlı'nın, Mustafa Kemal Paşa'nın teklifini geri çevirmesi Ankara Hükümeti'ni harekete geçirir. İşte, Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı.

Vatanım Sensin dizisinin 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde İsmet Paşa, İzmir'e geliyor; Milli mücadelede yeni bir dönem başlıyor. İşte, Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı.

Dağıstanlı'nın, Mustafa Kemal Paşa'nın teklifini geri çevirmesi Ankara Hükümeti'ni harekete geçirir. Yaşananın sadece bir savaş olmadığını düşünen İsmet Paşa, Cevdet ile İzmir'de bir araya gelir. Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde bu harbi kazanabileceklerini düşünen İsmet Paşa, Milli mücadeleye yeni bir ışık tutar. Yunan Ordusu karşısında hedeflenen zafer için artık yeni bir yol gözükür.

Damat Ferit'in İzmir'de herkesin önünde düştüğü çaresizlik, Vahdettin'i de harekete geçirmişti. Türkler arasındaki bu fikir ayrılığı ve Yunan Ordusu ile İstanbul Hükümeti'nin iş birliği savaşın giderek çetinleşmesine sebep olur.