Yurt ÖZEL | Ayşen Gruda'nın oğlunu oynamıştı: Kendisinden el aldığım için...

Yurt ÖZEL | Ayşen Gruda'nın oğlunu oynamıştı: Kendisinden el aldığım için...

Dizide, Ayşen Gruda'nın oğlunu oynayan usta oyuncu Reha Özcan Yurt'a konuştu.

Aliseydi Karagöz | Özel

Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden Türk tiyatro ve sinemasının çınarı, 74 yaşındaki Ayşen Gruda hayatını kaybetti. Tüm Türkiye'yi ağlatan Ayşen Gruda'nın ölümü 'Bizim Hikaye' dizisi ekibini de yasa boğdu. Dizide Ayşen Gruda'nın oğlunu oynayan usta tiyatro sanatçısı Reha Özcan "Kendisiyle rast geldiğim için, el aldığım için çok mutluyum. En azından buna şükür ediyorum. Çok üzgünüm" dedi.

Yurt'a açıklamalarda bulunan Reha Özcan “Bu ülkede öyle aydınlık yüzlü Atatürkçü bir insan yaşadığı için çok mutluyum. Bunun değerini bize göstermek için sette, set arkasında, karavanda, kamera önünde, çok önemli bir görev addetti kendisini. Bu anlamda bu güzel insanı kaybettiğimiz için şu an darmadağınım. Son işi birlikte yaptık. Annemi oynadı. Kendisiyle rast geldiğim için, el aldığım için çok mutluyum. En azından buna şükür ediyorum. Çok üzgünüm, ne diyeceğimi bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABER | 'Cumhuriyete sımsıkı yapışın'

İLGİLİ HABER | İşte Ayşen Gruda'nın 'vasiyet'i

SON OYUNU...
Yapımcılığını MED Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt, Ebru Hocaoğlu ve Verda Pars'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu FOX’ta yayınlanan 'Bizim Hikaye' dizisine Ayşen Gruda'Yedi Bela Aysel' karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı.